INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO SPECTACULOS Messi GoPro » Starul Barcelonei s-a antrenat cu camera pe cap! Ce a ieșit :)

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2019 11:33

Leo Messi poate reuși "dubla" campionat - Cupă, dacă o învinge pe Valencia în finala Copei del Rey. Dar și acest sezon a fost o mare dezamăgire pentru argentinian. 

E al patrulea an la rând în care Barcelona nu joacă finala Champions League, eliminată de Liverpool în semifinale (3-0 și 0-4).

Înaintea meciului cu Valencia, Messi a făcut ceva neobișnuit. Și-a pus un GoPro pe cap, filmându-și singur antrenamentul.

Filmulețul realizat cu camera sport care i-a înregistrat mișcările are aproape două minute și a fost postat pe YouTube, cu titlul: "Un antrenament cu Messi cum nu ai mai văzut niciodată!".

Leo se filmează încă de la sosirea la terenul de antrenament. Dă câteva autografe, se salută cu „fratele” Luis Suarez și își face rapid încălzirea cu câteva lovituri precise direct în coșul de mingi. 

Messi se filmează apoi cum joacă cinci contra doi, cum driblează jaloanele, cum trage la poartă și cum se implică într-un joc pe teren redus.

VIDEO / Antrenament Messi GoPro

VEZI ȘI:

FOTO Ce gafă! Barcelona s-a dat de gol și a publicat pe site, din greșeală, transferul lui Alexandre Lacazette

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  16 Mai 2019, 23:31

Messi e un dar de la Dumnezeu, 2015 ultima triplă pt. Barca, băiatul subsemnatul dormea in Barcelona in parc acolo lângă port...mergeti si priviti tinerii din acest oras cum joacă pe stradă fotbal...acelasi stil tiki taka

sergiu37
sergiu37  •  16 Mai 2019, 19:09

Mare noroc pe el să fie coechipier cu Arturo Vidal. Are de la cine învăța. Poate dacă s-ar uita mai mult la minge înainte să o lovească și-ar îmbunătăți pasele și șuturile.

badeadorian
badeadorian  •  16 Mai 2019, 15:46

Il astept pe domnul user @brifcor sa spuna : Uite asa se fac antrenamentele in strainatate !! . Apropo de articolul cu neadaptarea lui Florin Bratu la fotbalul din strainatate !! . Domnul respectiv spunea ca in Romania se fac antrenamentele si proaste si cu burta plina de mici si bere . A urmat un mic coflict cand i-am spus ca exagereaza si este rautacios !!! ... Dar la politica si fotbal suntem asi !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează