INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Lionel Messi acuză atacuri din interiorul clubului şi îşi prezintă pentru prima dată versiunea despre problemele cu Ibrahimovici, Eto'o sau Guardiola ;)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 10:34

Lionel Messi a acordat un interviu pentru postul de televiziune al Barcelonei, în care a vorbit despre relaţia cu Luis Enrique şi despre un posibil transfer.

"Sînt fericit că în sfîrşit pot spune şi eu versiunea mea. Am stat şi am ascultat multe zvonuri. S-a spus că am o relaţie proastă cu Luis Enrique şi că am vrut să plece Ibrahimovici, Eto'o, Guardiola sau Bojan. S-a spus că eu conduc clubul, că eu iau decizii sau că vreau mereu să îmi impun punctul de vedere. Totul este o minciună. Nu este nimic adevărat. Mă doare că lumea spune asta, mai ales că de data asta atacurile nu mai vin de la Madrid, ci din interior, de la Barcelona, de la persoane care spun că iubesc acest club.

Există lume care vrea să facă rău Barcelonei. Nu este normal să se spună că am o relaţie proastă cu Luis Enrique, pentru că nu este adevărat. Eu nu am pus niciodată condiţii pentru a rămîne la Barcelona şi nici nu m-am gîndit la un transfer pentru că nu am de gînd să plec nicăieri. Toate informaţiile potrivit cărora tatăl meu a negociat cu Chelsea sau Manchester City sînt minciuni.

Noi, jucătorii, staff-ul şi conducerea clubului, trebuie să fim mai uniţi ca niciodată. Trebuie ca adversarii noştri să se teamă de noi, nu să ne atace pentru că ne văd slăbiţi. Următoarele şase luni sînt cruciale pentru club, dacă vrem să avem rezultate şi să facem performanţă", a spus Lionel Messi, pentru BarcaTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nicolaiec
nicolaiec  •  12 Ianuarie 2015, 19:56
Postat de real09 pe 12 Ianuarie 2015, 12:25

ba astia care-l tineti in gura pe necrescut toata ziua, la hentul de ieri nu mai comentati nimic? Nu de alta dar atunci cand a simulat Ronaldo erati pe tavan cu totii.

Ronaldo simuleaza meci de meci, Messi face un hent tot campionatul.

nemonyta
nemonyta  •  12 Ianuarie 2015, 15:00
Postat de real09 pe 12 Ianuarie 2015, 12:25

ba astia care-l tineti in gura pe necrescut toata ziua, la hentul de ieri nu mai comentati nimic? Nu de alta dar atunci cand a simulat Ronaldo erati pe tavan cu totii.

hai ca spun eu daca vrei neaparat: ronaldo e probabil cel mai nesimtit simulator din cati exista pe lumea asta si totusi se da mare fotbalist. messi petru prima oara in ani de zile ieri l-am vazut ca a fost un magar 90 minute, nu l-a interesat de fayr-play, nu l-a interesat de protejarea adversurului si nu l-a interesat sa fie aplaudat de arbitru, in consecinta: messi ieri a facut un meci magistral. deci din punctu meu de vedere poate sa faca si 14 henturi pe meci, mi se rupe la fel de tare cum ti se rupe tie cand iti faci parul ca cel mai mare trisor din lumea asta si care se autointituleaza "Fotbalist"

valentino22
valentino22  •  12 Ianuarie 2015, 14:13

://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/leo-messi-says-he-is-not-going-anywhere

Vezi toate comentariile (11)
Comentează