INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

AFP: „Transferul lui Messi este făcut. Contractul este excepțional, e monstruos!” » Tatăl jucătorului intervine: „Nu am semnat nimic”

Apar confirmări ale acordului dintre Messi și Al-Hilal. Foto: Imago Images
Apar confirmări ale acordului dintre Messi și Al-Hilal. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 17:10 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:34

Lionel Messi (35 de ani) ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal. AFP susține informația spaniolilor de le El Chiringuito și scrie despre un salariu anual de 400 de milioane de euro, în timp ce anturajul și familia argentinianului încă ar ezita să dea curs ofertei de nerefuzat din Arabia Saudită.

UPDATE 17:10 » Tatăl lui Lionel Messi, reacție categorică

 „Nu am ajuns la niciun acord cu niciun club pentru sezonul viitor. Nu vom face nimic acum. Vom decide ce urmează la finalul sezonului. Pot garanta că nu vom decide nimic până când sezonul cu PSG nu se va termina. 

Numele lui Lionel Messi mereu atrage. Dar putem garanta că nu e nimic semnat. Nu avem niciun acord, nici măcar verbal. Și nu se va întâmpla nimic acum. Lumea e plină de știri false”, a spus Jorge Messi, potrivit lui Fabrizio Romano.

Apar confirmări ale acordului dintre Lionel Messi și Al-Hilal: „Cifrele sunt monstruoase”

Lionel Messi mai are mai puțin de două luni de stat la Paris și, probabil, în Europa. Deși ar înclina pentru revenirea sa la Barcelona, mutarea pare imposibilă pe zi ce trece, din cauza problemelor financiare ale grupării blaugrana. 

În schimb, apar confirmări ale unei iminente plecări, de data asta nu doar pentru turism și promovarea imaginii țării, în Arabia Saudită, pentru care ia 30 de milioane de euro anual.

Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru pentru finalul sezonului: „Bă, fratele meu mai mic! Tu mă faci campion, iar eu te fac pe tine locul 3”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru pentru finalul sezonului: „Bă, fratele meu mai mic! Tu mă faci campion, iar eu te fac pe tine locul 3”

Și agenția AFP scrie astăzi, după ce informația a fost lansată pe piață în exclusivitate de spaniolii de la El Chiringuito, despre acordul dintre starul argentinian de 35 de ani și clubul Al-Hilal. 

„Transferul este făcut. Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul următor. Contractul este excepțional, e monstruos. Noi tocmai finalizăm câteva detalii”, anunță agenția de știri franceză, pe baza unor surse apropiate clubului saudit. RMC Sport publică și ea confirmarea înțelegerii cu campionul mondial, al cărui contract cu PSG expiră pe 30 iunie 2023.

PSG: „Lionel Messi mai are două luni contract”

Salariul propus lui Messi e mai mare decât prima cifră dezvăluită luni din Spania, 363 de milioane de euro. Messi ar urma să încaseze dublu cât Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, adică 400 de milioane anual. Asta pe lângă banii câștigați în calitate de ambasador al turismului saudit, pentru care face promovare și a fugit de la Paris în urmă cu o săptămână, fără a avea permisiunea clubului. 

Cei de la PSG, care au acceptat scuzele prezentate de sud-american, au fost întrebați în legătură cu aceste ultima vești, însă s-au rezumat să spună că Leo se află sub contract până la finele stagiunii. N-au mai adus vorba despre suspendarea pe două săptămâni și de amenda de 1,5 milioane dictate săptămâna trecută.

Familia lui Lionel Messi ar ezita să dea curs ofertei de nerefuzat din Arabia Saudită

Se pare că vizita programată din timp a familiei Messi la Riad nu era legată doar de capitolul turism. Lionel Messi și-a luat soția și doi copii pentru a avea primul contact cu locul unde vor trăi începând din sezonul viitor. Familia și anturajul argentinianului încă mai ezită la oferta acestui transfer în Arabia Saudită, gândindu-se la problemele de adaptare și la noua realitate a vieții lor

Pentru a-l convinge pe Leo, arabii vor să-i aducă și doi foști coechipieri ai săi de la Barcelona. E vorba despre mijlocașul central Sergio Busquets și de fundașul stânga Jordi Alba, primul cu contract scadent în vară, iar celălalt în 2024.

Citește și:

Fosta campioană a Italiei a retrogradat în Serie B! Riscă acum și falimentul

FRF a făcut anunțul » Unde joacă România meciurile cu Israel și Kosovo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Freyya
Freyya  •  13 Mai 2023, 00:34
Postat de msdr pe 09 Mai 2023, 16:31

Daca iubea asa de mult Barcelona, nu putea juca acolo 1-2 ani gratis? Ca doar are bani pt cateva generatii de acum incolo. Chiar avea nevoie de banii arabilor? Sau poate nu mai poate juca la nivelul din la Liga si se duce la camile, unde fotbalul are un nivel foarte jos

mai ales ca i-au platit amenzile si l-au scapat de puscarie...

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Mai 2023, 21:29
Postat de msdr pe 09 Mai 2023, 16:31

Daca iubea asa de mult Barcelona, nu putea juca acolo 1-2 ani gratis? Ca doar are bani pt cateva generatii de acum incolo. Chiar avea nevoie de banii arabilor? Sau poate nu mai poate juca la nivelul din la Liga si se duce la camile, unde fotbalul are un nivel foarte jos

nu trebuia gratis. 5-7 mil net + bonusuri de performanta: titlu, UCL, golgheter, assis etc...putea ajunge la 10 mil euro net pe an....nu cred ca sunt mai mult de 30 de fotbalisti la nivel mondial care sa ajunga la 10 mil NET...nu brut.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Mai 2023, 21:27
Postat de temujin pe 09 Mai 2023, 18:10

Roberto Baggio are dreptate. Fotbalul (fotbalistii) anilor 90 reprezinta cu totul si cu totul altceva. Nu era (erau) supus(i) in halul asta zeului ban.

Mamona

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close