INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Lionel Messi cîştigă războiul cu Luis Enrique! Spaniolii scriu că argentinianul a propus noul antrenor al Barcelonei

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 09:56

Conflictul dintre Lionel Messi şi Luis Enrique este departe de a se încheia, iar antrenorul pare că nu va mai rezista mult pe banca Barcelonei.

Presa din Spania anunţă că starul argentinian a avut o întîlnire cu Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei şi i-a spus că nu îl mai doreşte pe Luis Enrique ca antrenor.

"Ori eu, ori el", i-ar fi transmis Messi conducătorului Barcelonei, potrivit postului TV-3. Argentinianul a venit şi cu o propunere de antrenor, Frank Rijkaard.

Olandezul este cel care a adus trofeul Uefa Champions League pentru Barcelona, în 2006, iar Leo Messi a debutat pentru spanioli sub comanda acestuia, în 2004.

Potrivit ziarului AS, conducătorii Barcelonei nu sînt de acord cu propunerea lui Messi şi vor să-l aducă pe neamţul Jupp Heynckes, cel care s-a retras din activitate în vara lui 2013, după ce a cîştigat Bundesliga, Cupa Germaniei şi Uefa Champions League cu Bayern Munchen.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
andrezinho
andrezinho  •  10 Ianuarie 2015, 21:06

hai gata ma! ramane de vazut

piet
piet  •  10 Ianuarie 2015, 18:20
Postat de zidane92 pe 10 Ianuarie 2015, 14:17

Ce as face eu sa fiu presedintele Barcei acuma? 1) As profita de disperarea lui PSG si Chelsea de a-l avea si as zice ba 300 milioane de euro si nu mai negociem nimic,maine sunt cu el in birou la voi si semneaza 2)Iau frumos 300 milioane si ii bag pe toti in jucatori in ianuarie 2016 (pentru ca au suspendarea pe cap ,altfel puteau sa o faca de acuma) ,pana atunci orice jucator de la Bravo la Neymar,de la Pique la Suarez e in perioada de observare si cine nu e bun ,il dau afara! 3)Faci o lista cu jucatori de top(la 300 mil iei tot ce vrei mai bun) cu care sa umpli echipa La dracu va invat eu de bine,la apararea ce o aveti acuma nici cu 10 de messi nu mai castigati nimic!

gresit esti roman deci ai lua cele 300 de milioane si te-ai suti cu ele asa ceva gen aia de la urziceni,cluj,steaua etc

zidane92
zidane92  •  10 Ianuarie 2015, 14:21

Cu 300 milioane iti iei 2 stoperi de top mondial si 2 mijlocasi gen Pogba sau Yaya Toure cu care distrugi fotbalul,sa fim seriosi daca maine vine o oferta de 300 milioane pe Ronaldo l-as da cu 10 maini! De 300 iei De gea si ter stegen(vad ca Barca nu are nevoie de el si nu inteleg de ce) si asiguri poarta 10 ani,iti iei un stoper de top acolo langa Ramos,mai iei un Pogba sau Vidal si in atac iti iei Hazard si Reus si pe langa Bale,James,Isco,Jese,Benzema mai domini fotbalul vreo 5-10 ani lejer!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează