INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Veste bună pentru Lionel Messi! Cu ce echipă se poate antrena la revenirea din vacanță și ce condiție trebuie să respecte

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 12:30 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 12:49

Lionel Messi, 34 de ani, de 20 de ani la Barcelona, 17 la prima echipă, va putea relua pregătirea cu echipa blaugrana. Ca jucător liber. Însă va trebui să-și plătească asigurarea medicală în această perioadă.

După două decenii, Leo Messi e pentru prima oară jucător liber. Contractul lui a expirat pe 1 iulie și, de atunci, Barcelona încă așteaptă să oficializeze prelungirea înțelegerii. 

Toate semnele indică faptul că există un acord între argentinian și clubul catalan, dar anunțul întârzie, pentru că Barça nu a rezolvat toate problemele financiare și administrative legate de înregistrarea noului contract.

Leo Messi trebuie să-și plătească asigurarea medicală

Cotidianul Sport susține că Messi poate relua pregătirea cu echipa sa chiar dacă nu a încheiat contractul. Doar că trebuie să-și plătească singur asigurarea medicală în această perioadă, care va fi preluată de Barcelona ulterior, odată ce va reveni oficial în tricoul blaugrana. De altfel, dezvăluie Sport, el a avut asigurare individuală și la Copa América, pe lângă cea a federației argentiniene.

672de goluri a marcat Leo Messi în 778 de meciuri pentru Barcelona

Barcelona nu mai achită taxa pentru înregistrarea licenței lui Messi

Ziariștii catalani anunță că Barça nu va mai trebui să înregistreze încă o dată licența lui Messi, care ar fi costat 54.692 de euro. A plătit o dată taxa pentru înregistrare. Va achita numai 1.200 de euro, cât cere federația spaniolă pentru toți jucătorii noi.

34de trofee a cucerit argentinianul la echipa catalană, inclusiv 10 titluri în LaLiga și 4 Champions League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

OFICIAL Un tânăr fotbalist român, transferat în Italia » Contract pe 3 ani

Turcii au anunțat cum vrea să-l ia Galatasaray pe Moruțan: 10 milioane, cu o condiție!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează