INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIRAL

FOTO GOAT vs. GOAT » Leo Messi și Cristiano Ronaldo au blocat internetul cu imaginea pe care fanii vor s-o vadă și la Mondial! Ce au postat

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi vor participa pentru ultima oară la un Campionat Mondial. Foto: Imago
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi vor participa pentru ultima oară la un Campionat Mondial. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 20:41 / Actualizat marti, 16 mai 2023 18:37

Lionel Messi (35 de ani) și Cristiano Ronaldo (37) au postat simultan o imagine surpriză înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Postările au ajuns imediat virale și au adunat milioane de like-uri.

Marii rivali din epoca modernă a fotbalului s-au aflat față în față înainte de startul turneului final. Messi și Ronaldo au prefațat un posibil duel istoric între Argentina și Portugalia, așteptat de toți fanii fotbalului la Mondialul din Qatar. 

Tot ce trebuie să știi despre Campionatul Mondial din Qatar: grupe, toate loturile, programul și televizarea partidelor
CM QATAR 2022
Tot ce trebuie să știi despre Campionatul Mondial din Qatar: grupe, toate loturile, programul și televizarea partidelor

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, față în față într-o imagine virală

Cei doi au postat simultan o imagine în care joacă șah împreună pe o geantă și își plănuiesc următoarele mutări.  Este însoțită de mesajul: „Victoria e o stare de spirit”. O campanie publicitară pentru celebra firmă Louis Vuitton. 

Fotografia a devenit imediat virală, adunând într-o oră peste 15 milioane de like-uri. Cristiano, care deține cel mai urmărit cont de Instagram din lume, pare că va câștiga duelul aprecierilor. A adunat 8,1 milioane, în timp ce rivalul său a strâns aproximativ 6,9 milioane.

Fotografia a fost realizată de Annie Leibovitz (73 de ani) renumită pentru portrete spectaculoase. Este autoarea unei poze celebre cu John Lennon și Yoko Ono într-o ședință foto care a avut loc cu numai cinci ore înainte de moartea artistului care a făcut parte din trupa The Beatles.

Leo Messi vs. Cristiano Ronaldo în finala Mondialului?

I-am văzut duelându-se în La Liga și chiar și în finala Ligii Campionilor, însă Messi și CR7 nu s-au confruntat niciodată la Campionatul Mondial. Argentina și Portugalia sunt printre favoritele turneului și s-ar putea întâlni chiar în finala din Qatar. Un scenariu de vis așteptat de fanii fotbalului din întreaga lume.

Argentina face parte din grupa C, alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia, și va intra în joc marți, de la ora 12:00, în duel cu saudiții. Portugalia a fost repartizată în grupa H, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud, și va evolua joi, de la 18:00, împotriva africanilor.

Cristiano Ronaldo: „Messi este magic! El și Zidane, cei mai buni jucători pe care i-am văzut”

Cristiano Ronaldo a vorbit la superlativ despre Lionel Messi, în interviul acordat jurnalistului Piers Morgan: 

Un jucător uimitor, magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Imaginați-vă asta, 16 ani. Am o relație grozavă cu el. Nu suntem prieteni, nu cum îmi imaginez eu un prieten, adică să vină la mine acasă, să vorbim la telefon, dar e ca un coechipier de-ai mei.

E un tip pe care-l respect pentru felul în care a vorbit despre mine de-a lungul timpului. Soția lui și iubita mea se respectă, sunt ambele din Argentina. Ce pot spune despre Messi? Un băiat grozav care face chestii minunate pentru fotbal.

E probabil cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată, alături de Zidane, mă refer la cei împotriva cărora am jucat

- Cristiano Ronaldo

Citește și: 

Mingea Mondialului din Qatar: Al Rihla, zboară de nici n-o vezi!

Gianni Infantino șochează: „Am mers în Coreea de Nord! Voiam să găzduiască un Mondial alături de vecinii din Sud”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mircea_pop112
mircea_pop112  •  20 Noiembrie 2022, 03:56

Fac reclama ca femeile la genti. Saracii s-au grabit sa faca si ei un ban. Astept reclamele la rujuri si absorbante cu CR7 si Messi!

aius
aius  •  19 Noiembrie 2022, 21:36

Ia uite ba,de ce nu am eu internet!!!Si eu credeam ca Digi e de vina!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează