INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Lionel Messi, nevoit să dea explicații » De ce nu a jucat în amicalul cu Hong Kong All-Stars

Lionel Messi / Imago Images
Lionel Messi / Imago Images

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 19:54 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 20:48

Lionel Messi (36 de ani) a oferit explicații după ce fanii asiatici l-au huiduit pe David Beckham, patronul echipei Inter Miami, pentru că „Balonul de Aur” a lipsit de pe teren din amicalul câștigat de americani cu 4-1 în fața grupării Hong Kong All-Stars.

Dezamăgirea în privința absenței de pe teren a lui Lionel Messi a fost atât de mare încât autoritățile din Hong Kong au reacționat. În acest context, starul argentinian și-a exprimat poziția, explicând că nu a putut fi pe teren din cauza unui disconfort muscular și prezentându-și, în același timp, scuzele.

Dorinel Munteanu a dat lovitura » Fotbalistul de 450.000 de euro, crescut de FC Porto, a semnat cu Oțelul Galați
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu a dat lovitura » Fotbalistul de 450.000 de euro, crescut de FC Porto, a semnat cu Oțelul Galați

Lionel Messi regretă că i-a dezamăgit pe fanii asiatici

„A fost un mare ghinion că nu am putut juca, am simțit disconfort la aductori la meciul din Arabia. RMN-ul a arătat că am avut un edem. Am încercat să joc, dar am ratat ultimul meci din Hong Kong din cauza unui disconfort muscular, e păcat. Chiar am vrut să joc, mai ales că a venit atât de multă lume. Oamenii erau atât de entuziasmați... dar asta face parte din joc. 

Sperăm să ne întoarce aici în viitor și să pot juca. A fost păcat. Turneul de presezon se apropie de sfârșit și aș vrea să joc ultimul meci în Japonia înainte de a mă întoarce. Starea mea va fi evaluată după antrenamentul de astăzi și se va stabili dacă voi juca sau nu. Mă simt mult, mult mai bine", a declarat argentinianul, conform as.com.

Autoritățile din Hong Kong se gândesc la sancțiuni

Guvernul din Hong Kong și-a exprimat public dezamăgirea pentru absența lui Messi din amicalul programat cu echipa locală. Executivul a anunțat inclusiv că ia în calcul să nu vireze în conturile lui Inter Miami banii aferenți amicalului.

Referitor la explicațiile cerute de presă cu privire la meciul dintre Hong Kong All-Stars și Inter Miami, un purtător de cuvânt al Guvernului a oferit următorul răspuns:

„Legat de faptul că Messi nu a jucat astăzi, Guvernul și toți fanii fotbalului suntem extrem de dezamăgiți de modul în care organizatorii au aranjat evenimentul. Aceștia le datorează o explicație tuturor fanilor fotbalului.

Comitetul pentru Evenimente Sportive Majore va lua măsuri împotriva organizatorilor în concordanță cu termenii și condițiile acordului, inclusiv reducerea fondurilor ca urmare a faptului că Messi nu a jucat”, se arată în comunicat.

Guvernul din Hong Kong se gândește chiar să nu mai plătească nimic către Inter Miami, în urma absenței lui Lionel Messi de pe teren.

VIDEO Messi va înfrunta clubul din copilărie Newell's Old Boys, într-un meci amical în februarie

Citește și: 

Isterie în Asia! Fanii au umplut stadionul pentru a vedea cum se antrenează Lionel Messi
INTER MIAMI
Isterie în Asia! Fanii au umplut stadionul pentru a vedea cum se antrenează Lionel Messi
Dinamo, la ora bilanțului » Comparație cu sezonul retrogradării: semnele pozitive și similitudinile îngrijorătoare
DINAMO
Dinamo, la ora bilanțului » Comparație cu sezonul retrogradării: semnele pozitive și similitudinile îngrijorătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează