INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lionel Messi, frustrat după ultimul meci al Barcelonei din acest sezon de La Liga: „Obiectivele personale sunt secundare!”

Cu 25 de goluri în La Liga, Lionel Messi a fost golgheterul campionatului // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Cu 25 de goluri în La Liga, Lionel Messi a fost golgheterul campionatului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 13:30 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 13:30

Lionel Messi (33 de ani) şi-a vărsat din nou frustrarea după ce a scris istorie, câştigând pentru a şaptea oară titlul de golgheter în La Liga, cu 25 de reuşite pentru Barcelona.

Leo Messi n-a lăsat să-i scape Trofeo Pichichi, destinat celui mai bun marcator al campionatului. Consolare pentru titlul ratat în LaLiga, premiul de golgheter, cucerit a şaptea oară (record all-time), nu i-a alungat deloc frustrarea căpitanului Barcei, autorul unei „duble” duminică, la 5-0 în deplasare cu Alavés. 

Lionel Messi: „Aș fi preferat să câștigăm campionatul!”

„Recompensele şi obiectivele personale sunt secundare. Aş fi preferat să câştigăm campionatul. Acum, avem nevoie de puţină linişte în timpul acestei pauze. Fără vorbe, trebuie să ne golim minţile pentru a reveni cu o dorinţă de joc mai mare decât oricând. Avem nevoie să ne stabilizăm şi să mergem înainte în Ligă!", a mărturisit argentinianul.

LM10 a explicat şi că echipa blaugrana a reacţionat după duşul rece pe Camp Nou servit cu Osasuna: „Am făcut ceea ce trebuia, adică o autocritică între noi, era mai mult decât necesară. Nu am avut un sezon foarte bun nici în planul jocului, nici al rezultatelor. Trebuie să fim mult mai constanţi în evoluţii. Am oferit momente bune de joc în meciul cu Alavés, în ciuda căldurii înfruntate, şi avem obligaţia să le repetăm mai departe”.

25 de goluria înscris Messi, cu patru mai multe ca Benzema. Leo a încheiat liga spaniolă cu 21 de assisturi, cea mai bună performanță all-time. Recordul deținut de Xavi (20, în 2008-2009) a fost depășit

Sociedad şi Granada în Europa League!

Premieră istorică pentru Granada. Formaţia andaluză a învins categoric (4-0) pe Bilbao şi a obţinut biletele de Europa League, terminând pe locul 7, alături de Sociedad (1-1 cu Atlético) şi Villarreal, dar în dauna lui Getafe, învinsă şi de Levante. La retrogradare, Leganés a trecut pe lângă o salvare miraculoasă, ratând o victorie senzaţională cu proaspăta campioană Real (2-2), pentru care Sergio Ramos a reuşit al 11-lea gol în acest campionat.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește mai multe știri despre La Liga:

După naționala din Curacao, la Barcelona » Cine e favorit să îl înlocuiască pe Quique Setien

Performanța incredibilă realizată de Sergio Ramos » Este singurul fundaș din secolul 21 care reușește asta în La Liga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează