INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Lionel Messi, gol după gol în SUA! Inter Miami are 5 victorii și e aproape de primul trofeu

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 07:28 / Actualizat sambata, 12 august 2023 07:49

Lionel Messi (36 de ani) se simte excelent în SUA. Atacantul argentinian a marcat pentru a 8-a oară în 5 meciuri, iar Inter Miami e în semifinalele Leagues Cup, după 4-0 cu Charlotte FC.

Inter Miami merge excelent de la transferurile lui Messi, Busquets și Jordi Alba. Are 5 victorii la rând și e în semifinalele Leagues Cup,  competiție la care participă echipele din MLS și campionatul Mexicului.

Trupa la care acționar este David Beckham s-a distrat cu Charlotte FC (4-0) și e în semifinale, acolo unde va juca împotriva celor de la Philadelphia Union.

Lionel Messi, un nou gol pentru Inter Miami

Cu cei trei foști jucători de la Barcelona pe teren, trupa lui Tata Martino a avut 2-0 la pauză, grație golurilor marcate de Martinez (12) și Robert Taylor (3-2).

După pauză, tot gazdele au punctat. S-a făcut 3-0 în minutul 78, după autogolul lui Malanda, iar Lionel Messi a închis tabela (86), cu un șut de la 10 metri.

A fost al 8-lea gol pe care Messi l-a marcat pentru Inter Miami, în 5 meciuri. E golgheterul la zi în Leagues Cup și al treilea marcator din istoria clubului, la 21 de goluri de recordul lui Gonzalo Higuain.

VIDEO Rezumatul meciului Inter Miami - Charlotte FC

Lionel Messi a sărbătorit ca Spiderman

Imediat după gol, Messi i-a surprins pe fani cu modul în care a sărbătorit. După ce la precedentele reușite a imitat gesturile făcute de Thror și Pantera Neagră, argentinianul a ales acum un al supererou: Spiderman.

Messi a imitat gestul pe care Omul Păianjen îl face atunci când aruncă plasa. spre amuzamentul fanilor.

Citește și: 

Neymar, acord total cu Barcelona! » Decizia luată de PSG

Manchester City, recital în primul meci al sezonului din Premier League » Show cu Haaland și Rodri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  12 August 2023, 10:10
Postat de contrabas3 pe 12 August 2023, 09:19

Înainte să vină Jordi Alba, Robert Taylor urca pe stânga și dădea centrările. Acum joacă un pic mai central, iar Alba urcă pe tri centrări. E chiar interesant. Echipa a început să joace pe stilul Messi/Barcelona, cu pase repetate (nu toate reușite, dar din ce în ce mai bine). Messi e legendă.

Absolut. Dacă ar fi deștepți, Miami ar trebui sa il bage si pe Tom Brady, ca - de ce nu? In fond n’are decât 46 de ani, iar la ce comics se vede in rezumatele astea ar fi un fel de Haaland de la Miami.

Baloou
Baloou  •  12 August 2023, 09:50

Dar despre gelatul care da cate o fasaita pe la arabi vreti articole? Sau despre ce mai *** consoarta lui?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  12 August 2023, 09:19

Înainte să vină Jordi Alba, Robert Taylor urca pe stânga și dădea centrările. Acum joacă un pic mai central, iar Alba urcă pe tri centrări. E chiar interesant. Echipa a început să joace pe stilul Messi/Barcelona, cu pase repetate (nu toate reușite, dar din ce în ce mai bine). Messi e legendă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează