INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Suma uriașă pe care o câștigă Lionel Messi la Inter Miami

Lionel Messi / Foto: Getty Images
Lionel Messi / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 18:22 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 18:43

Lionel Messi (36 de ani) câștigă la Inter Miami un salariu cuprins între 50 și 60 de milioane de dolari anual.

Pe lângă salariul încasat de Messi, starul argentinian mai primește venituri consistente din contractele pe care le are cu brandurile Apple și Adidas, informează SportBible.

Ce a avut și ce a pierdut Becali » Fostul atacant de la FCSB, „dublă” în 5 minute la noua echipă
REUȘITE
Ce a avut și ce a pierdut Becali » Fostul atacant de la FCSB, „dublă” în 5 minute la noua echipă

Clauza specială pentru Lionel Messi la Inter Miami

Mai mult decât atât, David Beckham, patronul celor de la Inter Miami, i-a introdus lui Messi o clauză prin care îi permite să intre în conducerea clubului, fără să investească vreun ban.

Lionel Messi (36 de ani) a semnat cu Inter Miami, în iulie 2023, un contract valabil până în luna decembrie a anului 2025. Anterior, Messi a petrecut două sezoane la PSG, echipă la care a ajuns liber de contract după despărțirea de Barcelona.  

Momentul în care Messi s-a gândit să se retragă

Lionel Messi a acordat un amplu interviu în care a vorbit despre momentul plecării de la Barcelona, adaptarea la PSG, dar și perioada în care s-a gândit la retragerea din naționala Argentinei.

Starul lui Inter Miami a dezvăluit faptul că ar fi renunțat la națională în cazul în care nu ar fi câștigat Cupa Mondială din 2022. A mai precizat faptul că va continua cariera de fotbalist atâta timp cât va simți că poate să-și sprijine colegii. Nu știe ce va face după ce va „agăța ghetele în cui”.

„Îmi mergea foarte bine la Barcelona, plănuiam să rămân acolo, schimbarea a fost dificilă când am plecat la PSG. Nu eram pregătit să plec, totul s-a întâmplat foarte repede. A trebuit să-mi reconstruiesc viața de pe o zi pe alta.

A fost o schimbare pe care nu o căutam și mi-a fost dificil la început. Am fost tratat întotdeauna foarte bine la Barcelona, le voi fi mereu recunoscător. Ştiu că în momentul în care simt că nu mai sunt în stare să joc, că nu mă mai bucură sau că nu îmi mai ajut colegii, mă voi lăsa.

Sunt foarte autocritic cu mine. Ştiu când sunt bun, când sunt rău, când joc bine şi când joc prost. Când voi considera că este timpul să fac acel pas, îl voi face fără să mă gândesc la vârstă. Dacă mă simt bine, voi încerca mereu să continui să concurez, pentru că este ceea ce îmi place şi ceea ce ştiu să fac.

Să devenim campioni mondiali a fost ceva magic pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru întreaga ţară, asta va rămâne cu noi toată viaţa. Cu siguranţă aş fi părăsit echipa naţională dacă nu am fi fost campioni, dar din fericire am reuşit şi am mai oferit un titlu Argentinei”, a spus Messi, într-un interviu acordat în cadrul podcastului Big Time, citat de AS.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Edgar Ie povestește cum a fost să se antreneze cot la cot cu Messi, Suarez și Neymar la Barcelona: „Sunt recunoscător că am avut această șansă”

Citește și:

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai bună echipă!”
JEONBUK
Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai bună echipă!”
Oltenii spun că nu joacă, dar Alexandru Mitriță a venit la București
FCSB - CSU CRAIOVA
Oltenii spun că nu joacă, dar Alexandru Mitriță a venit la București

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dragan
dragan  •  06 Aprilie 2024, 20:28
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 06 Aprilie 2024, 19:00

***

sint sigur ca Leo Messi nu va citi comentariul postat de tine, prin urmare mojicia ta ne va umili doar pe noi- ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  06 Aprilie 2024, 19:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează