INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

MLS a dezvăluit contractele jucătorilor. Messi e liderul și ia mai mult decât dublul salariilor jucătorilor de la Orlando City la un loc!

Lionel Messi (36 de ani) în acțiune
Lionel Messi (36 de ani) în acțiune

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 17:47 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 18:18

Conform documentelor publicate de Liga nord-americană, Messi câștigă la Inter Miami 19,4 milioane de euro pe sezon, în timp ce fotbaliștii lui Orlando City iau cu toții doar 9,14 milioane. Inter este și clubul din MLS care plătește cele mai mari salarii: 37,3 milioane de euro.

De la transferul la Inter Miami, Lionel Messi e marea atracție a Ligii Americane (MLS). Și este plătit pe măsura renumelui.

Răspuns pentru Alin Stoica și „Generația de Aur
ROMÂNIA
Răspuns pentru Alin Stoica și „Generația de Aur"

MLS a dezvăluit astăzi contractele jucătorilor din campionat, iar cum era de așteptat, internaționalul argentinian în vârstă de 36 de ani îl are pe cel mai mare: 19,3 milioane de euro pe an! Mai mult decât dublul salariilor jucătorilor de la Orlando City, care împreună câștigă doar 9,14 milioane de euro.

Salariul lui Lionel Messi este de 11,3 milioane de euro. Dar primește și „bonusuri” de milioane

Potrivit acordului pe două sezoane încheiat cu echipa co-patronată de David Beckham, salariul său de bază este cifrat la 11,3 milioane. Iar restul până la 19,3 milioane îl reprezintă bonusurile.

Venitul lui Messi în SUA este însă mult mai mare. Într-un interviu acordat nu demult cotidianului spaniol El Pais, coproprietarul lui Inter Miami, Jorge Mas, a dezvăluit că e vorba de o sumă cuprinsă între 47 și 57 milioane de euro.

Inter Miami le plătește jucătorilor săi 37,3 milioane pe sezon. Cel mai mult din MLS

Foștii colegi ai lui Leo la Barcelona, Sergio Busquets (35 de ani) și Jordi Alba (34 de ani), veniți și ei la Inter în vară, au salarii de bază mult mai mici. Astfel, Busquets câștigă 1,58 milioane de euro pe sezon, iar Alba, 1,18 milioane.

Per total, numai din salarii, gruparea din Miami le plătește jucătorilor săi 37,3 milioane de euro. Niciun club din MLS nu se ridică la un asemenea nivel!

Insigne și Shaqiri sunt pe podium, alături de Messi

În ierarhia celor mai bine plătiți fotbaliști din campionatul nord-american, Messi este urmat de Lorenzo Insigne (32 de ani), plătit de FC Toronto cu 14,6 milioane de euro anual.

Apoi vin elvețianul Xherdan Shaqiri (32), de la Chicago Fire, cu 7,7 milioane de euro, Javier „Chicharito” Hernandez (35), jucătorul lui LA Galaxy (7,05 milioane euro) și Federico Bernardeschi (29) al cărui contract la FC Toronto este cifrat la 5,97 milioane de euro.

CITIȚI ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL:

Suma colosală pe care ar urma s-o primească Al-Hilal după accidentarea lui Neymar » Brazilianul ar putea lipsi un an!

„Cazul Benzema” ia amploare! Jucătorul vrea să-l înfrunte la tribunal pe ministrul de interne francez: „Nici nu știe de Frăția Musulmană"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  20 Octombrie 2023, 01:32

Se moare de foame in unele zone si astia risipesc banii pe gloaba asta infractoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close