INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

VIDEO Messi, petrecere în noaptea de Ajun » Imaginile dezvăluite de Antonela Roccuzzo pe Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 15:41 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 15:46

După evoluția modestă din meciul cu Lorient, scor 1-1, Lionel Messi (34 de ani) a luat avionul chiar a doua zi spre Argentina, pentru a sărbători Crăciunul alături de familia sa.

Starul echipei PSG nu a petrecut doar cu familia sa, ci a organizat și o petrecere restrânsă la care a invitat câțiva prieteni apropiați.

Soția lui, Antonela Roccuzzo, a postat pe Instagram, la Story, un scurt clip din timpul acestei petreceri în care cei doi dansează pe ritmurile melodiei „Si me tomo una cerveza” (în traducere: „Dacă aș avea o bere”), interpretată de Migrantes și Alico. Pe fundal, în timp ce ei dansează, se aud versurile „Eu și tu suntem făcuți unul pentru celălalt”.

Messi încheie anul cu un singur gol în Ligue 1

Balonul de Aur din 2021 nu trece printr-o perioadă fastă. Messi a fost integralist în ultimul meci al anului pentru PSG, 1-1 cu penultima clasată Lorient.

Messi nu a reușit să înscrie sau să pasese decisiv și a închis astfel anul cu un singur gol înscris în campionatul Franței, în meciul cu Nantes din 20 noiembrie.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Potrivit WhoScored, Messi a marcat un singur gol, deși a șutat de 43 de ori în cele 11 apariții din campionat. O rată de conversie a șuturilor care abia trece de 2%!

În schimb, Messi stă bine la capitolul „pase decisive”. El a adunat 5, 3 dintre acestea venind în victoria cu St. Etienne din 28 noimebrie, scor 3-1. Celelalte, la 3-1 cu FC Nantes și 2-0 cu Monaco.

Citește și alte știri:

Aventurile unui fotbalist togolez în România: „Românii au ceva din sufletul african. Nu sunt bogați, dar iubesc viața!”

Gheorghe Constantin, dezvăluiri în premieră despre condamnarea primită: „A existat o casetă, da. Așa e când ai relații prea apropiate cu cineva...”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează