INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Leo Messi // FOTO: Imago
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 09:11 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:59

Messi (34 de ani) a vorbit într-un amplu interviu despre plecarea de la Barcelona la PSG și a dezvăluit că, în viitor, vrea să revină la clubul blaugrana, dar în conducerea tehnică.

Starul argentinian a acordat un interviu ziarului Sport și a explicat ce planuri de viitor are. În plus, aceasta a spus că nu i s-a cerut să joace gratis la Barcelona, după ce clubul a început să aibă probleme financiare.

Messi vrea să revină la Barcelona: „Mi-ar plăcea să ajut clubul”

„Mereu am spus că mi-ar plăcea să ajut clubul cum pot, să fiu util. Mi-ar plăcea să fiu director tehnic într-o zi. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau în altă parte. Sau dacă va fi într-o altă manieră.

Dacă există această posibilitate, mi-ar plăcea ajut pentru că este clubul pe care-l iubesc. Mi-ar plăcea să crească în continuare și să fie printre cele mai bune din lume”, a declarat Messi.

Când am ajuns la PSG, am simțit că sunt de mult timp în vestiar. Știam multă lume și asta a făcut ca adaptarea să fie rapidă. Am venit la PSG pentru că are o echipă foarte bună. Am venit să câștig campionate și UEFA Champions League 
– Leo Messi

Messi: „Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis la Barcelona”

Am făcut tot posibilul ca să rămân. Nimeni, în niciun moment, nu mi-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut să renunț la 50% din salariu și am făcut fără nicio problemă.  Eu și familia mea ne doream să rămânem la Barcelona.

Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis. Mi se par deplasate cuvintele președintelui (n.r- Joan Laporta a spus că spera ca Messi să joace gratis la Barcelona). Aceste declarații fac ca lumea să aibă îndoieli asupra mea și nu merit asta”, a adăugat Messi. 

Messi, cifre horror în Ligue 1

PSG a reușit vineri să rezolve meciul cu Lille, 2-1, după ce la pauză era 0-1, prin golurile semnate de Marquinhos și Di Maria. Pentru oaspeți punctase canadianul Jonathan David.

A fost al 5-lea meci jucat de Messi în Ligue 1: 0 goluri, 0 pase decisive! Argentinianul este jucătorul din acest campionat care are cele mai multe șuturi - 15, între care 4 pe poartă - fără gol marcat.  Este doar al doilea sezon pentru Messi, după 2005/06, când nu reușește un gol sau o pasă decisivă până la finalul lunii octombrie (doar în campionat).

VIDEO Messi și Neymar, spectacol la antrenamentele lui PSG

Citește și: 

Aguero, transportat la spital cu ambulanța » Primul diagnostic + argentinianul rămâne internat

Ibrahimovic, supergol cu echipa lui Mourinho » Cifre uluitoare pentru Zlatan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10153197333999590
Chris Montora  •  01 Noiembrie 2021, 19:27
Postat de rad_de_prosti pe 01 Noiembrie 2021, 14:19

Leo, chiar ne crezi pe toti avand pene pe spate? Citez: "Nimeni, în niciun moment, nu mi-a cerut să joc gratis.", deci trebuiau sa se puna in genunchi si sa te roage? Nu omule, Barca isi va reveni, mai devreme sau mai tarziu...

Regulile financiare din LaLiga au si prevederea ca un contract nou nu poate fi sub 50% din cel existent. De aia i-au cerut sa semneze pe 50%, mai jos nu aveau cum. Dar cum "detaliile" astea nu ar mai crea situatii conflictuale, nu e nimeni interesat sa le spuna.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  01 Noiembrie 2021, 14:19

Leo, chiar ne crezi pe toti avand pene pe spate? Citez: "Nimeni, în niciun moment, nu mi-a cerut să joc gratis.", deci trebuiau sa se puna in genunchi si sa te roage? Nu omule, Barca isi va reveni, mai devreme sau mai tarziu...

robby73
robby73  •  01 Noiembrie 2021, 12:09
Postat de Amariei Catalin pe 01 Noiembrie 2021, 10:52

Cred ca vreo cateva miliarde ti-ar spune ca esti un pro*st

Da ! Așa-i !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează