CAMPIONATE  ·  AMICAL // ARGENTINA - VENEZUELA 1-3

Lionel Messi, revenire de coșmar la națională după 8 luni » Alt eșec și altă accidentare!

Articol de — Sambata, 23 Martie 2019, 09:35

Lionel Messi, căpitanul Argentinei, a jucat din nou pentru albicelești, dar a acuzat dureri în zona pubiană și va rata amicalul cu Maroc, de marți. 

Opt luni. Atât a stat Leo Messi departe de "naționala" Argentinei. După eliminarea din "optimile" Mondialului (3-4 cu Franța), căpitanul albicelest a decis să ia o pauză, ratând toate cele șase amicale jucate de sud-americani în toamna lui 2018.

Revenirea a fost însă un coșmar. S-a retras temporar după o înfrângere, s-a întors tot cu o înfrângere. Nesusținut, într-o echipă cu multe nume noi și cu mari fracturi defensive, nu a rezistat singur împotriva Venezuelei, pierzând pe "Wanda Metropolitano" (1-3).

Pentru ca seara să se încheie și mai rău, s-a accidentat, chiar dacă a jucat întreaga partidă de la Madrid. "Durerile din zona pubiană s-au acutizat", a explicat federația argentiniană. Și Messi se întoarce la Barcelona. Nu va fi folosit și la testul de marți, cu Maroc. 

129de selecții are Messi la "naționala" Argentinei, pentru care a marcat 65 de goluri

Citește și:

 FOTO Messi Maps » Harta orașelor în care Leo Messi a marcat e extrem de aglomerată :)„Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”. CTP, reacție dură după afirmațiile despre masturbare

Libertatea

Comentarii (25)

catalin.palcu  •  23 Martie 2019, 18:38
Postat de phlorinn pe 23 Martie 2019, 12:07

Cind pleaca de la Barcelona nu mai are acces la farmacie si tratament. Daca s-ar face controale reale si facute public rezultatele nimeni nu s-ar mai uita la aceasta bataie de joc .

Driblingurile alea naucitoare ii ies pt ca e dopat? Aia sugerezi? Sau preluarile senzationale, suturile in vinclu samd? La Barcelona are cu cine, e adevarat si e pus in valoare la maxim si el la randul lui ii pune in valoare pe altii. Dar nu e vina lui ca e contemporan cu poate cea mai slaba generatie a fotbalului argentinian.

rocky2  •  23 Martie 2019, 15:25

Orice ar zice detractorii, Messi este si va ramane cel mai mare fotbalist din istorie!

Catalin Amariei  •  23 Martie 2019, 15:21

Messi are in fata Gatlanului 2 finale de Cupa America pierdute la penalty o finala de mondial cu Germania pierduta in prelungiri si o finala castigata la tineret cu Argentine, iar Gatlanul are o finala in care nu à jucat cu Portugalia.. Wdf

Vezi toate comentariile (25 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Wolfsburg

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Osnabruck

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hannover - Heidenheim

Digi 3
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Karlsruher

Digi 4
15:30 Documentar TV

Mircea Lucescu: episodul 2

TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Koln

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1