INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lionel Messi s-a accidentat din nou: mică leziune la ischiotibiali. Cînd va reveni pe teren

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Duminică seară, la Barcelona - Bilbao (6-0), fanii catalani au intrat în panică văzînd că Messi nu mai iese de la vestiare.

Fusese înlocuit la pauză cu Arda tocmai la meciul la care prezentase al 5-lea său Balon de Aur. Pierduse deja aproape două luni în acest sezon după o ruptură la ligamentul colateral intern al genunchiului stîng.

Acum, leziunea nu e atît de gravă. A suferit o ușoară întindere la ischiotibialii coapsei drepte. Va fi menajat poimîine, în Copa del Rey (tot cu Athletic), și e posibil să nu joace nici cu Malaga, în week-end.

Mai rău s-a accidentat Jordi Alba, cu o mică ruptură la ischiogambierii piciorului drept. Stă 10 zile. Miercuri va lipsi și Suarez (golgeterul Primerei, 18 reușite), suspendat în Cupă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează