INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Catalanii anunță marea știre: Messi semnează! Renunță la mai mult de jumătate din salariu!

Messi semnează! Renunță la mai mult de jumătate din salariu!
Messi semnează! Renunță la mai mult de jumătate din salariu!

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 15:59 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 16:58

Lionel Messi (34 de ani) ar avea deja acord cu Barcelona pentru un contract pe 5 ani. Cu 20 de milioane de euro salariu anual net. Până acum, câștiga 48 de milioane.

Pe 1 iulie, Leo Messi a devenit jucător liber. Era pentru prima oară când nu mai avea contract cu Barcelona, club la care juca de la 13 ani, din septembrie 2000. Dar era aproape sigur că va continua pe "Camp Nou".

Oficializarea noului contract al lui Messi e așteptată mâine sau vineri

Potrivit Mundo Deportivo, oficializarea noului acord este iminentă, așteptată mâine sau vineri. Înțelegerea între club și jucător ar fi totală, mai râmâne doar ca liga spaniolă să accepte înregistrarea contractului.

Nu înseamnă că Messi va juca în blaugrana până în 2026

Argentinianul, 34 de ani, care tocmai a cucerit Copa América și e favorit la al 7-lea său Balon de Aur, semnează pe cinci sezoane, susțin jurnaliștii catalani, aceasta fiind forma ideală pentru acest pact. Nu înseamnă că va evolua la echipa blaugrana până în 2026, poate fi în această perioadă și ambasador al clubului în SUA, de exemplu.

Mundo Deportivo dezvăluie și sacrificiul făcut de Messi pentru a rămâne Barça. A renunțat la mai mult de jumătate din salariu. Înainte, câștiga anual 48 de milioane de euro. Net. De acum, va avea 20 de milioane.

600 de milioane de eurova fi clauza de reziliere a noului contract încheiat de Messi cu Barcelona

VIDEO Cine l-a șocat pe Marius Lăcătuș înainte de finala cu Barcelona: „Am crezut la început că nu prea se pricepe la fotbal”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Și arbitrii câștigă bine! Câți bani au strâns Hațegan și Kovacs la Euro 2020

Boom azzurro! Economia Italiei înregistrează o creștere spectaculoasă, după cucerirea titlului european

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  15 Iulie 2021, 13:05

Ce Stire MARE! Pai era normal ca ramane la barca, unde sa se duca piticul? in alte campionate de top din europa ar fi un jucator mediocru!

21lva
21lva  •  14 Iulie 2021, 22:14

Nu prea renunță la salariu, doar îl ia în mai multe tranșe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează