INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROIECT

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în același tricou! Planul secret al UEFA: All Star Game european

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2015 10:34

UEFA pregătește un proiect grandios, cu impact la nivel mondial. Forul are în plan organizarea unui eveniment anual, în stilul "All Star Game" din NBA.

Mundodeportivo.es scrie că ar urma să fie vorba despre un meci amical, la care să participe fotbaliști care evoluează în diferite campionate din Europa. Dacă se va pune în aplicare, o asemenea partidă îi va aduce pe teren, în aceeași echipă, pe fotbaliștii care își dispută de ani buni titlul de cel mai bun din lume: Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Ar fi pentru prima dată cînd cei doi ar juca împreună. Dacă în All Star-ul din baschet fanii decid, printr-un vot pe internet, cine sînt jucătorii care participă, încă nu se știe dacă UEFA va aplica același procedeu pentru All Star Game-ul din fotbal.

Conform sursei citate, ar urma să participe cîte 2-3 jucători de la fiecare club, pentru ca mai multe echipe să fie reprezentate și pentru ca nici un club să nu se simtă prejudiciat.

Împărțirea ar urma să se facă între Nord și Sud, de exemplu în echipa Nordului ar urma să joace fotbaliști din Anglia, Germania, Rusia, printre altele. Iar în echipa Sudului, cei din Spania, Franța, Portugalia, Italia etc.

img fmorales 20150413 221327 imagenes md propias fmorales allstar web ktne 572x767mundodeportivo web

UEFA știe că un asemenea eveniment, în care Messi și Ronaldo să joace în aceeași echipă ar genera un interes uriaș din partea microbiștilor din toată lumea, ceea ce ar genera încasări spectaculoase din publicitate și drepturi de televizare. Proiectul ar urma să înceapă nu mai devreme de 2017.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  14 Aprilie 2015, 13:45

"Ar fi pentru prima dată cînd cei doi ar juca împreună. Dacă în All Star-ul din NBA fanii decid, printr-un vot pe internet, cine sînt fotbaliștii care participă, încă nu se știe dacă UEFA va aplica același procedeu pentru All Star Game-ul din fotbal." Jurnalism marca gsp.....

radd1cal
radd1cal  •  14 Aprilie 2015, 13:13
Postat de sek.91 pe 14 Aprilie 2015, 12:28

Dacă în All Star-ul din NBA fanii decid, printr-un vot pe internet, cine sînt fotbaliștii care participă, deci fanii stabilesc ce fotbalisti participa in NBA

Fotbalisti in NBA ? Bun asa... Si ce fotbalisti au jucat in NBA ultima oara ?

sek.91
sek.91  •  14 Aprilie 2015, 12:28

Dacă în All Star-ul din NBA fanii decid, printr-un vot pe internet, cine sînt fotbaliștii care participă, deci fanii stabilesc ce fotbalisti participa in NBA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează