INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  APARIȚIE

FOTO Se pregătește ceva? Lionel Messi, surprins la Barcelona!

Leo Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 16:07 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 16:40

La două zile după ce a adus victoria lui PSG în ultimul minut al „thriller-ului” cu Lille, 4-3 în favoarea parizienilor, Lionel Messi a dat o fugă până la Barcelona, unde s-a întâlnit cu doi dintre foștii săi coechiperi de pe Camp Nou.

Cotidianul Diario Sport a publicat marți o fotografie în care Leo Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, apar lângă Jordi Alba, Sergio Busquets și partenerele lor de viață pe străzile din Barcelona. Un semn evident că relațiile dintre aceștia au rămas la fel de solide, în ciuda separării din vara lui 2021, când „Puricele” a luat calea Parisului.

Se pregătește ceva? Lionel Messi, surprins la Barcelona!
Leo Messi, Jordi Alba și Sergio Busquets, alături de partenerele lor

Messi a ajuns la juniorii Barcelonei în 2000 și a devenit cel mai important nume din istoria clubului, fiind golgheterul all-time al catalanilor. Are 778 de partide în tricoul blaugrana, reușind 672 de goluri. A plecat în august 2021, la PSG, dar suporterii Barcelonei visează în continuare la un un come-back. 

Lionel Messi, mai aproape de despărțirea de PSG?

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului argentinian, a avut săptămâna trecută o primă rundă de negocieri cu liderii lui PSG pentru prelungirea contractului campionului mondial, care expiră în 2024. Părțile nu s-au înțeles deocamdată. Impresarul nu ar fi acceptat ca Leo Messi să primească un salariu mai mic (acum câștigă 38 de milioane de euro anual)

Un alt semn care nu anunță nimic bun: sud-americanul nu și-a prelungit contractul de închiriere pentru vila sa din Paris. „Messi, tot mai tentat să plece”, au scris jurnaliștii francezi. 

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, speră totuși ca Leo să accepte în cele din urmă să încheie un nou acord.

Nu înțeleg de ce Messi mai vrea să rămână la PSG. Nu face niciun efort pentru echipă. Nu le mulțumește fanilor prin niciun gest, lasă capul în jos și merge la vestiar.

- Jérôme Rothen, fost internațional francez, acum analist TV

VIDEO Cum a sărbătorit Leo Messi câștigarea Cupei Mondiale alături de fanii „pumelor”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG i-a găsit înlocuitor lui Christophe Galtier » Ce plan au pus la cale oficialii parizienilor

Neymar, coșmarul accidentărilor la PSG. Cele mai multe, în primele trei luni ale anului. A pierdut până acum 86 de meciuri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
gicapuia
gicapuia  •  21 Februarie 2023, 20:15

Jordi Alba joaca la Bercelona din 2012 iar Busqeuts din 2005 !!!!!

gicapuia
gicapuia  •  21 Februarie 2023, 20:10

Oameni buni, Messi a jucat " o viata" alaturi de Busquets si Alba la Barca! Cum sa nu te vezi alaturi de care ti-ai petrecut 95 % din viata de forbalist !? Trebuie neparat sa insmene ca te intorci la Barca!?

andrei.dracea
andrei.dracea  •  21 Februarie 2023, 17:58

Senzational!!! Cine la surprins pe Messi prin Barcelona? Nu mai creati articole bazate pe o poza aparuta pe social media! Si nu mai folositi titluri “clickbyte”

Vezi toate comentariile (4)
Comentează