INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Vedetele lui PSG, blocate de ultrași în parcarea stadionului după eșecul cu Rennes

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 19:32 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 19:32

Eșecul lui PSG cu Rennes, scor 0-2, nu a rămas fără urmări. Suporterii echipei la care evoluează Messi, Neymar și Mbappe au făcut scandal la finalul meciului, iar fotbaliștii au fost nevoiți să se baricadeze în parcarea stadionului.

Ultrașii parizieni nu au suportat prea bine înfrângerea și s-au luat la bătaie cu suporterii echipei Rennes, chiar lângă autocarul lor.

Între timp, Lionel Messi și celelalte vedete de la PSG au fost blocate în parcarea subterană a stadionului, oamenii de pază luând decizia de a nu-i lăsa să iasă, pentru a nu se expune vreunui pericol.

Un jucător de la Rennes, prins în mijlocul bătăii

Presa britanică a relatat că un jucător de la Rennes a fost prins în mijlocul bătăii dintre suporterii celor două echipe și a fost nevoit să se ascundă.

De altfel, pe Twitter au apărut câteva videoclipuri care surprind ciocnirea dură dintre microbiștii celor două echipe.

PSG, fără replică la Rennes!

Începutul perfect de sezon al vicecampioanei, care a câștigat primele 8 partide din campionat, a ajuns la final în această după-amiază. PSG a fost surclasată în deplasare de Rennes și înregistrează astfel primul eșec al stagiunii.

Cu Mbappe, Di Maria, Messi integraliști, iar Neymar pe teren până în minutul 76, primul gol a venit chiar înainte de pauză, în minutul 45, contrar cursului jocului. Centrare Kamal Deen Sulemana, reluare din voleu a lui Gaetan Laborde, care i-a luat fața fundașului stânga Nuno Mendes.

Imediat după reluarea jocului a venit și reușita care a închis tabela. Laborde, autorul primulul gol, s-a transformat în pasator decisiv și l-a servit pe Flavien Tait, care a reluat nestingherit de la 11 metri de poartă.

Mingea a fost introdusă în plasă și de către parizieni. În minutul 68, Kylian Mbappe a înscris, dar reușita a fost anulată după intervenția arbitrilor din camera VAR, care au sesizat o poziție de ofsaid.

Citește mai multe știri despre PSG: 

PSG, fără replică la Rennes! Înfrângere clară, cu Messi, Neymar și Mbappe titulari

Ce conflict!? Mbappe și Neymar, distracție umăr la umăr la petrecerea unui fotomodel » Ce alte mari staruri au fost prezente

PSG continuă transferurile stelare » Ofertă consistentă pentru vedeta de la AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Octombrie 2021, 20:12

"Surclasata" ai? poate mintea ta fara cristal doar cu neghina!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează