INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a fost lovit de mașină! UPDATE Prima imagine cu antrenorul

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 14:00

Lionel Scaloni, 40 de ani, selecționerul Argentinei, a fost transportat în spital după ce ar fi fost lovit de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta.

update  16:00

Lionel Scaloni a fost externat și a postat pe Twitter o fotografie și un mesaj. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Câteva copci și am plecat acasă. Vă mulțumesc”, a scris Scaloni.

lionel scaloni

 

Știrea inițială:

Presa din Spania anunță că Lionel Scaloni a fost lovit în această dimineață de o mașină, în Mallorca, când mergea cu bicicleta. Acesta ar fi dat cu capul de asfalt și ar fi suferit mai multe traumatisme și contuzii, la față și la mâini, fiind dus de urgență la un spital din Mallorca.

Mundo Deportivo anunță că, deși la început se credea că are probleme grave, starea lui Scaloni este una bună și ar putea fi externat chiar azi.

„Am primit o veste tristă din Mallorca, cu privire la accidentul lui Lionel Scaloni. Să te recuperezi cu forță care te caracterizează” Joaquin Caparros, antrenor Sevilla

Scaloni a preluat naționala Argentinei în august 2018. A fost interimar până în noiembrie, când a fost confirmat ca noul selecționer al naționalei lui Leo Messi. A mai fost antrenor secund la Sevilla și la naționala Argentinei. Ca jucător a evoluat la Newell's, Estudiantes, Deportivo la Coruna, West Ham, Racing Santander, Lazio, Mallorca și Atalanta, retrăgându-se în 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
917112341694813
Costin Tudor  •  09 Aprilie 2019, 19:34

Ce tare e mașină aia... numai în fața i-a dat o directa

reteleanu
reteleanu  •  09 Aprilie 2019, 17:22

bai, asta dupa ce e...facut gramada, mai are si ghinion.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează