INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

AS dezvăluie lista neagră de la Barcelona » Koeman dă afară 6 jucători!

6 jucători de la Barcelona se află pe lista neagră a lui Ronald Koeman // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
6 jucători de la Barcelona se află pe lista neagră a lui Ronald Koeman // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 10:01 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:26

Șase dintre jucătorii de la Barcelona nu se află în planurile de viitor ale antrenorului Ronald Koeman (57 de ani).

Jurnaliștii de la AS au dezvăluit că există o listă de 6 fotbaliști pe care antrenorul olandez nu intenționează să se bazeze. Este vorba despre jucători care au strâns foarte puține minute în acest start de sezon sau nu au jucat deloc!

Șase fotbaliști pe lista neagră a lui Koeman

  1. Matheus Fernandes - mijlocașul defensiv brazilian a fost transferat de Barcelona în această vară. Catalanii au plătit 7 milioane de euro către Palmeiras, însă Koeman nu consideră că Matheus are calitatea necesară pentru a evolua la un asemenea nivel. Fernandes nu a jucat niciun minut în acest sezon, fiind ignorat total de Koeman.
  2. Samuel Umtiti - stoperul francez a avut un început de aventură excelent la Barcelona. În ultimii doi ani, accidentările l-au scos din echipă, iar în această stagiune, Umtiti este singurul jucător în afară de Fernandes care nu a jucat niciun minut. Ce-i drept, Umtiti a avut probleme medicale, însă este puțin probabil ca Ronald Koeman să se bazeze serios pe el în viitor.
  3. Riqui Puig - tânărul mijlocaș nu a jucat decât 3 minute în acest sezon, în înfrângerea cu Getafe, 0-1. Acestuia i-a fost recomandat de către antrenor să plece sub formă de împrumut, dar a rămas la Barcelona.
  4. Carles Alena - situație similară cu cea a lui Puig: a jucat doar 6 minute, în Barcelona - Dinamo Kiev 2-1.
  5. Junior Firpo - fundașul stânga nu se află în planurile lui Koeman. Chiar și atunci când Jordi Alba - prima opțiune în stânga apărării - a fost accidentat, Koeman l-a ignorat pe Firpo, utilizându-l pe Sergino Dest, fundaș dreapta de meserie.
  6. Martin Braithwaite - atacantul danez adus de urgență de la Leganes în această primăvara a fost utilizat sporadic, în finalurile de meci, iar reușitele sale sunt practic inexistente. A strâns 38 de minute în acest sezon.

În schimb, la capitolul „sosiri”, Barcelona are două ținte clare: atacantul Memphis Depay, de la Olympique Lyonnais, și fundașul central Eric Garcia, de la Manchester City.

FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

VIDEO. Rezumatul meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Atac brutal la Lionel Messi: „A instituit regimul terorii la Barcelona”

Condițiile lui Messi pentru a rămâne la Barcelona, anunțate de Marca: „Ăsta e factorul cheie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cky33
cky33  •  11 Noiembrie 2020, 12:10

Umtiti nu prea mai joaca nimic dupa mondialul din Rusia de acum 2 ani si sigur va pleca, e pacat ca avea mare potential. Braithwaite e cea mai bizara afacere recenta a Barcelonei (era Suarez accidentat 4 luni , dar nu dai 14 milioane pe un jucator de la Leganes de 29 de ani care nu are treaba cu nivelul asta, puteau aduce imprumut cateva luni un jucator consacrat din MLS , Mexic sau Arabia gen Gomis sau Vela). Puig si Alena vor fi jucatori de top, cel mai probabil vor avea un traseu de tip Thiago Alcantara. Iar Firpo si M.Fernandes cred ca vor merge la echipe de pluton din Spania. Lista mai poate fi completata de Araujo si Sergi Roberto.

unurt1
unurt1  •  11 Noiembrie 2020, 10:55

In afara de Umtiti, doar no name-uri. Ce mare stire este?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează