INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cum se pune un sezon pe butuci » Lista XXL a greșelilor comise la Bayern

Tabloidul Bild a publicat o listă cu cele mai importante gafe ale conducătorilor, antrenorilor și jucătorilor lui Bayern care s-au răsfrânt asupra unei stagiuni 2022/2023 aproape compromise.
Tabloidul Bild a publicat o listă cu cele mai importante gafe ale conducătorilor, antrenorilor și jucătorilor lui Bayern care s-au răsfrânt asupra unei stagiuni 2022/2023 aproape compromise.

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 22:15 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 02:58

Tabloidul Bild a publicat o listă cu cele mai importante gafe ale conducătorilor, antrenorilor și jucătorilor lui Bayern care s-au răsfrânt asupra unei stagiuni 2022/2023 aproape compromise.

Pentru prima oară după 10 ani consecutivi de triumfuri, Bayern e în pericol să rateze titlul în Bundesliga. Din Cupa Germaniei a fost eliminată, la fel din Liga Campionilor, deși, în prealabil, l-a înlocuit pe antrenorul Julian Nagelsmann și a abordat toate meciurile decisive cu Thomas Tuchel pe bancă. Tabloidul Bild a publicat astăzi lista XXL a gafelor ce au dus, practic, la compromiterea unui întreg sezon:

Cel mai valoros face cel mai slab sezon! Basarab Panduru îl critică: „Plângăcios mai mare nu există!”, Zotta îl ironizează
FCSB
Cel mai valoros face cel mai slab sezon! Basarab Panduru îl critică: „Plângăcios mai mare nu există!”, Zotta îl ironizează

Lista XXL a greșelilor comise la Bayern

1. Vânzarea lui Robert Lewandowski. Vara trecută, supergolgheterul polonez și-a dorit neapărat să plece la Barcelona, iar directorul executiv Oliver Kahn a cedat în cele din urmă, deși ratase transferul lui Erling Haaland, atacantul vizat pentru a-l înlocui.

2. Achiziționarea lui Mane. Managerul Hasan Salihamidzici n-a reușit să cumpere un "vârf" și s-a mulțumit cu extrema Sadio Mane. Senegalezul adus de la Liverpool s-a dovedit un dezastru. Mai ales după accidentarea suferită înaintea CM din decembrie 2022. În 2023, Mane a dezamăgit cumplit, dezvăluind și un caracter problematic, după ce l-a lovit cu pumnul în gură pe Leroy Sane, în vestiar.

Deciziile greșite luate la transferuri au fost urmate de numeroase cazuri de indisciplină:

3. Pavard prins beat la volan. În noiembrie 2022, fundașul Benjamin Pavarad a ajuns în fața instanței, după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan (alcoolemie 1,41 la mie). A rămas fără carnet și a fost amendat. N-avea să fie singurul. Directorul executiv Oliver Kahn și managerul Hasan Salihamidzic au avut și ei de-a face cu poliția rutieră. Kahn a rămas pentru a doua oară fără permis.

4. Neuer se accidentează la schi. Deși jucătorii lui Bayern au trecut în contracte o clauză potrivit căreia n-au voie să practice sporturi care le pot periclita integritatea fizică, căpitanul s-a dus la schi de tură în vacanța de iarnă. Și s-a ales cu fracturi deschise de tibie și peroneu, astfel că a devenit indisponibil până la finele sezonului.

5. Scandalul "Toni Tapalovic". Antrenorul din acea vreme, Julian Nagelsmann, a profitat de accidentarea lui Neuer pentru a scăpa de prietenul acestuia, Toni Tapalovic, antrenor cu portarii. Decizia a declanșat un adevărat scandal, după ce Neuer a ieșit în presă și s-a plâns că "pentru mine a fost o lovitură, într-un moment în care eram la pământ. Cea mai dură pe care am primit-o în carieră".

6. Serge Gnabry mai preocupat de modă. La începutul anului, într-o perioadă cu rezultate modeste, Gnabry a participat la "Săptămâna Modei" de la Paris. Era în ziua lui liberă, într-adevăr, dar, dată fiind situația echipei, a dat naștere multor discuții.

7. Întârzierile lui Leroy Sane. Mai multe luni la rând, Sane a ajuns târziu la antrenamente. Iar la un moment dat a pierdut și autocarul cu care echipa a făcut deplasarea de la Monchengladbach. Deși s-ar fi cuvenit, conducerea clubului n-a luat nicio decizie disciplinară împotriva lui.

8. Nagelsmann la schi cu iubita. După o evoluție lamentabilă la Leverkusen (1-2), antrenorul Julian Nagelsmann a preferat o vacanță la schi, cu iubita, în locul unei analize la club, cu șefii săi. Decizia demiterii a aflat-o din presă, când încă se afla la munte.

9. Schimbarea care n-a adus nimic bun. Îndepărtarea lui Nagelsmann în plin sezon și înlocuirea acestuia cu Thomas Tuchel n-a avut efectul scontat. Tuchel a câștigat doar două meciuri din șapte și a înregistrat trei eșecuri dure: 1-2 cu Freiburg, în Cupă, 0-3 cu Man. City, în Ligă, și 1-2 cu Mainz, sâmbătă, în campionat, când a și pierdut șefia clasamentului.

350.000 de euroa fost amenda primită de Sadio Mane pentru pumnul în gură aplicat lui Leroy Sane. Senegalezul a și fost suspendat un meci

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Juventus riscă să fie exclusă un an din Europa » Ancheta UEFA nu așteaptă verdictul justiției sportive italiene

Manchester United sparge banca pentru mutarea anului în Premier League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează