INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - SASSUOLO 2-0

FOTO Lazio - Sassuolo 2-0 » Sărbătoare amânată la Napoli » Cum arată clasamentul din Serie A

FOTO: Imago +14   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 23:55 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 23:56

Lazio a amânat sărbătoarea lui Napoli, câștigând meciul cu Sassuolo, scor 2-0. Totuși, dacă trupa lui Luciano Spalletti nu pierde joi cu Udinese (21:45), atunci va fi campioană.

Trupa lui Maruzio Sarri a rezolvat meciul încă din primele minute. După un gol anulat în minutul 7, marcat de Immobile, Felipe Anderson a reușit singurul gol al meciului în minutul 12.

Lazio amână sărbătoarea lui Napoli

În repriza a doua, gazdele s-au mulțumit cu păstrarea rezultatului, iar oaspeții nu au avut puterea să revină pe tabelă. În final, Lazio a risipit emoțiile. Toma Basic a făcut 2-0 în minutul 90+2 și a stabilit scorul final.

Victoria o readuce pe Lazio pe locul doi. Romanii au 64 de puncte după 33 de meciuri, depășind-o pe Juventus (63).

În Serie A, Napoli e la un pas de a fi campioană. Trupa lui Luciano Spalletti are 79 de puncte. Cu un egal, Napoli ar duce avansul față de Lazio la 16 puncte, cu 5 meciuri rămase de juca.

FINAL. Lazio - Sassuolo 2-0

Lazio - Sassuolo, echipe de start:

Lazio: Provedel - Lazzari, Casale, Patric, Marusic - Vecino, Antonio, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni 
Rezerve: Maximiano, Adamonis, Basic, Bertini, Cancellieri, Fares, Gila, Hysaj, Milinkovic-Savic, Pedro, Șt.Radu, Pellerini, Romero 
Antrenor: Maurizio Sarri

Sassuolo: Consigli - Zortea, Tressoldi, Ferrari, Rogerio - Frattesi, Obiang, Matheus - Berardi, Defrel, Lauriente 
Rezerve: Russo, Pegolo, Alvarez, Bajrami, Ceide, Erlic, Harroui, Marchizza, Romagna, Toljan, Thoerstvedt
Antrenor: Alessio Dionisi

Citește și: 

Declarația zilei în Premier League: „Oamenii cred că sunt bătrân, dar Pep, Klopp și Arteta nu sunt mai buni decât mine”

O jurnalistă spaniolă, victima unor atacuri oribile pentru o întrebare pusă la conferință lui Ancelotti: „Mi-au spus că mă vor viola”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează