INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool a cedat în fața presiunilor » Ce se întâmplă acum cu angajații clubului: „Ne pare foarte rău”

Liverpool a revenit asupra deciziei de a-și trimite angajații în șomaj tehnic +11   FOTO
Liverpool a revenit asupra deciziei de a-și trimite angajații în șomaj tehnic

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 20:37

Liverpool a anunțat oficial zilele trecute că își trimite o parte dintre angajați în șomaj tehnic, însă „cormoranii” au revenit astăzi asupra deciziei, după mai multe reacții ostile din partea fanilor și a foștilor jucători.

„Ca rezultat direct al unei consultări ample și al propriilor noastre deliberari interne în cadrul mai multor niveluri din club, am optat pentru găsirea unor mijloace alternative, în ciuda eligibilității noastre de a aplica pentru programul Guvernului.

Considerăm că am ajuns la concluzia greșită săptămâna trecută când am anunțat că intenționăm să aplicăm pentru schema pe care Guvernul a inițiat-o. Ne pare foarte rău pentru asta”, se arată în comunicatul oficial al lui Liverpool, semnat de Peter Moore, conducătorul englezilor.

„E al naibii de greșit!”

Pe lângă reacțiile violente ale fanilor de pe Anfield, Jamie Carragher și Stan Colymore, doi foști jucători ai lui Liverpool, au fost revoltați de decizia inițială a echipei antrenate de Jurgen Klopp.

„Jurgen Klopp a arătat compasiune pentru toţi la începutul pandemiei, pentru foştii jucători din Premier League care au suportat reduceri salariale. Pentru ca apoi tot respectul şi bunăvoinţa să fie pierdute. E sărac acest Liverpool", a spus Jamie Carragher.

„Nu ştiu dacă există vreun fan al lui Liverpool din tribune care ar fi altfel decât dezgustat de club pentru decizia luată cu privire la şomajul staff-ului. Este pur şi simplu al naibii de greşit. Dragi fani ai fotbalului, şomajul e pentru afacerile mici pentru a ţine acele activităţi comerciale mărunte ca să nu se ducă în jos.

Fiecare patron din Premier League are bani adevăraţi şi face bani din valorile uriaşe ale cluburilor, aşa că ei nu se gândesc să bage mâna în propriul buzunar?", a afirmat și Collymore.

VIDEO Mama lui Pep Guardiola a murit din cauza COVID-19

FOTO de la ultima pandemie » Gripa spaniolă a făcut 50 de milioane de victime în perioada 1918-1920

+7 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radomir Antic, fost antrenor la Atletico Madrid și al naționalei Serbiei, a decedat

Bayern Munchen a reluat azi antrenamentele » Bavarezii, împărțiți în grupuri de 4 sau 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
v1ctorp
v1ctorp  •  06 Aprilie 2020, 22:48

"Felicitari" autorului articolului care l-a botezat Sam pe Stan Collymore. Tot vine Pastele, ai sa-i dai omului un miel.

rocky2
rocky2  •  06 Aprilie 2020, 22:16
Postat de reteleanu pe 06 Aprilie 2020, 21:38

dezgustator...dau afara femeile de serviciu, nu? de fapt...cam asta o sa fie regula peste tot. bine ati venit in capitalism.

In Coreea de Nord tot timpul e asa! Merg toti zilnic la munca, doar ca statul se face ca-i plateste! Te poti muta acolo daca esti nostalgic!

randdoom
randdoom  •  06 Aprilie 2020, 21:50

pai din ce am citit,multinationalele de miliarde de euro isi trimit angajatii in part time(mai rau decat somaj tehnic,macar la somaj tehnic, nu faci nimic si iti iei banii,la part time,trebuie sa lucrezi in continuare). oricum,bizar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează