INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool a oferit 20 de milioane de euro pentru Glen Johnson de la Portsmouth

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Echipa antrenată de Rafael Benitez, FC Liverpool, este aproape de a-l achiziţiona pe internaţionalului englez al lui Portsmouth, Glen Johnson, pentru care a făcut o ofertă de peste 20 de milioane de euro, informează BBC.

Gruparea de pe Anfield Road "pare a fi câştigat cursa" pentru semnătura fundaşului în vârstă de 24 de ani, care este curtat atât de fosta sa formaţie, Chelsea, cât şi de Manchester City, întrucât a făcut cea mai consistentă ofertă.

Potrivit publicaţiilor britanice, oficialii lui Portsmouth sunt dispuşi să-l cedeze Johnson la FC Liverpool, întrucât echipa de pe Fratton Park încă mai are datorii către gruparea pregătită de Benitez de pe urma transferului lui Peter Crouch din vara lui 2008.

Glen Johnson a fost cumpărat de actuala sa echipă în urmă cu doi ani de la Chelsea Londra, pentru aproximativ 5,5 milioane de euro. Fostul jucător al lui West Ham United a fost desemnat cel mai bun fundaş de bandă dreaptă al ediţiei 2008-2009 din Premier League.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează