INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Oficial: Klopp și-a luat decar! Campion mondial pentru revenirea în Champions League

Alexis Mac Allister a semnat cu Liverpool // sursă foto: Twitter
Alexis Mac Allister a semnat cu Liverpool // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 13:55 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 14:17

Alexis Mac Allister, 24 de ani, a semnat pe cinci sezoane cu trupa lui Jurgen Klopp, care îi plătește lui Brighton 64 de milioane de euro. Argentinianul va avea numărul 10 pe la Liverpool, care va ataca revenirea în TOP 4 și implicit în Champions League sezonul viitor. 

Nu se putea un sezon mai bun pentru Alexis Mac Allister. În noiembrie, la turneul final, a început pe banca Argentinei, nu a jucat niciun minut în halucinantul 1-2 cu Arabia Saudită. Apoi, inspirația selecționerului Scaloni, Mac Allister a intrat direct pe iarbă, titular, și nu l-a mai scos nimeni. 

Cinci meciuri, cinci victorii cu el în echipă, numărul 20 fiind nelipsit în naționala albiceleste. A împlinit 24 de ani pe 24 decembrie, la nicio săptămână după titlul mondial. Frumos cadou!

De la Steaua, direct în Europa » Sepsi l-a prezentat astăzi pe jucătorul dat afară de „militari”
SEPSI OSK
De la Steaua, direct în Europa » Sepsi l-a prezentat astăzi pe jucătorul dat afară de „militari”

Alexis Mac Allister a semnat cu Liverpool

Întors la Brighton, Alexis a continuat să fie cel mai bun. Decarul alb-albastru, care străbate terenul de la un careu la altul, care aleargă, se aruncă în tacklinguri, recuperează, pasează și înscrie. Face totul!

Cumpărat cu 8 milioane de euro în 2019, de la Argentinos Juniors, împrumutat de două ori de atunci, la Argentinos și Boca, sufletul lui Brighton urcă și mai mult în carieră.

Dintr-o dată, joacă la unul dintre marile cluburi ale Angliei, ale lumii. După ce a trecut vizita medicală, a semnat pe cinci sezoane la Liverpool, care plătește pentru prima sa achiziție a verii 64 de milioane de euro. Și i-a oferit numărul 10, la fel ca la Brighton.

Alexis Mac Allister: „A fost un an fantastic"

„Mă simt minunat. Un vis devenit realitate. Nu-mi vine să cred că am ajuns aici și de-abia aștept să încep, sunt nerăbdător să-mi cunosc colegii”, a declarat Mac Allister pentru site-ul roșu. 

„A fost un an fantastic, dar e vremea să mă gândesc la Liverpool, încercând să fiu în fiecare zi un jucător mai bun, o persoană mai bună”, a adăugat el.

Mac Allister a marcat 20 de goluri în 112 partide la Brighton, a ajutat-o în acest sezon să se califice în premieră în cupele europene. De acum, e la alt nivel. Joacă pe Anfield, „templul” din Liverpool. 

Tot din fotbalul internațional: 

Party în Praga până la 5 dimineața » Cum au sărbătorit fotbaliștii lui West Ham câștigarea trofeului Conference League

Fenomenul » Jude Bellingham, al doilea cel mai scump transfer din istoria Realului și al 5-lea din istoria fotbalului!

Playtech: Romania, IN SOC! A MURIT! Ai aflat? S-a mai stins un nume important


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  08 Iunie 2023, 16:47

Si Caicedo de la Brighton este peste ce mai are Liverpool la mijlocul terenului...dar are doar 21 de ani si este cotat la 55 milioane euro,cred ca o sa il vanda mai scump decat pe Mac Allister

VanBasten
VanBasten  •  08 Iunie 2023, 16:23

Klopp n-a auzit de Budescu.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Iunie 2023, 15:50

Un transfer oribil, cum naiba sa pleci de la Brighton, clubul din Anglia probabil cel mai bine administrat. Singurul plus este ca acum sint mari sanse sa scapam de gloaba Henderson.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează