INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL // Coutinho a dezvăluit dialogul avut cu Firmino despre transferul la Bayern: „Echipele de acolo sunt puțin diferite”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 19:00

Philippe Coutinho, 27 de ani, a mărturisit că a discutat cu fostul să coleg de la Liverpool, Roberto Firmino, înainte de a semna cu Bayern Munchen.  

Cei doi au evoluat împreună pe Merseyside timp de doi ani și jumătate, până în ianuarie 2018, când mijlocașul brazilian s-a transferat pe Camp Nou pentru o sumă record la vremea respectivă, 142 de milioane de lire! 

Cum Coutinho nu a confirmat în La Liga, acesta a hotărât să se despartă de trupa catalană și să pornească spre Bundesliga, unde a semnat cu Bayern în această vară. 

152de meciuri a strâns Coutinho în tricoul lui Liverpool, pentru care a marcat de 41 de ori

Înainte de a ajunge în Germania, Coutinho a apelat la sfaturi de la fostul său coleg de la Liverpool, Firmino, care a evoluat și el în Germania, pentru Hoffenheim.

”Am vorbit cu Bobby despre intensitatea campionatului din Germania. Mi-a spus că echipele de acolo sunt puțin diferite. I-am spus că sunt fericit că am reușit să ajung aici, că oamenii m-au primit cu brațele deschise și că aș vrea să îi răsplătesc cu jocuri cât mai bune și cât mai multe goluri”, a declarat Coutinho cotidianul Bild.  

Coutinho a jucat în ambele meciuri disputate de Bayern în Bundesliga în acest sezon, contra celor de la Schalke și Mainz. 

Vezi AICI programul și clasamentul din Bundesliga!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
381008032088472
Valentin Cioromelea  •  12 Septembrie 2019, 19:54

Nu prea a hotărât el unde să plece,oricum Barcelona a luat plasă cu el.Nu a confirmat,dar nici nu s-a străduit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează