INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

LIVERPOOL - LEICESTER // Etapă nebună în Premier League: Klopp, blocat pe Anfield, Chelsea, umilită în deplasare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 23:54

Etapa 24 din Premier League a fost, fără îndoială, una a surprizelor. Marți, Manchester City și Manchester United s-au încurcat de modestele Newcastle (1-2) și Burnley (2-2), iar azi a venit rândul lui Liverpool și Chelsea să sufere. 

Echipa lui Jurgen Klopp nu a putut profita prea mult de pasul greșit făcut de City marți seară. Fanii lui Liverpool nu s-au bucurat decât 24 de ore de acea înfrângere. Liverpool n-a scos decât un singur punct din duelul cu Leicester de pe teren propriu, 1-1. 

Asta în ciuda faptului că Liverpool a deschis scorul după doar 3 minute. Mane a fost găsit bine în interiorul careului, a tras perfect în colțul porții și părea că Liverpool va avea o misiune ușoară. 

Peste alte 3 minute, Firmino putea face 2-0, însă Kasper Schmeichel s-a opus. După aceste 6 minute dificile, Leicester s-a trezit și putea înscrie în minutul 25 prin Maddison. Puștiul de 22 de ani a reluat cu capul, puțin pe lângă poartă. S-a făcut până la urmă 1-1 după ce Harry Maguire a înscris din apropiere după o centrare a lui Chilwell. 

Imediat după pauză, Alisson a fost pus la încercare de Maddison și Maguire, însă Liverpool a scăpat fără gol primit. Liverpool a încercat mult, însă a reușit puțin. Abia în ultimul sfert de oră „cormoranii” s-au mai trezit și l-au pus în dificultate pe Kasper Schmeichel, însă n-au mai putut înscrie. 

Liverpool ajunge astfel la 61 de puncte, cu 5 peste Manchester City, de care s-a apropiat Tottenham după succesul cu Watford, 2-1. Echipa lui Guardiola are 56 de puncte, iar londonezii au adunat 54. 

Chelsea, distrusă din nou de Bournemouth 

Într-un alt meci din această etapă Chelsea a fost demolată pe terenul lui Bournemouth, scor 0-4. La pauză tabela a fost albă, însă în cea de-a doua parte a jocului gazdele s-au dezlănțuit și i-au aplicat o corecție formației lui Sarri. 

King (47, 74), Brooks (63), Daniels (95) au semnat victoria lui Bournemouth, care a mai învins-o pe Chelsea la o diferență mare și sezonul trecut, în etapa 25, dar pe terenul londonezilor, 3-0.

Acest rezultat i-ar putea fi fatal lui Sarri, care ar putea fi demis. Meciul cu Bournemouth a reprezentat și debutul lui Higuain în Premier League

Rezultatele etapei 24

Arsenal - Cardiff 2-1 
Fulham - Brighton 4-2 
Huddersfield - Everton 0-1 
Wolves - West Ham 3-0 
Manchester United - Burnley 2-2 
Newcastle - Manchester City 2-1 
Bournemouth - Chelsea 4-0
Southampton - Crystal Palace 1-1 
Liverpool - Leicester 1-1 
Tottenham - Watford 2-1 

Clasament:

clasament premierleague

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează