INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool, lovită de coronavirus » Thiago Alcantara a fost testat pozitiv cu COVID-19

Thiago Alcantara a fost testat pozitiv cu COVID-19. foto: Guliver/Getty Images
Thiago Alcantara a fost testat pozitiv cu COVID-19. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 21:18 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 21:43

Thiago Alcantara (29 de ani), mijlocașul abia transferat de Liverpool de la Bayern Munchen, va fi indisponibil în următoarele săptămâni, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, anunță site-ul oficial al „cormoranilor”. 

Acesta se află în prezent în auto-izolare și urmează protocolul stabilit de către medici și club. Mijlocașul iberic se simte bine, deși a experimentat simptome ușoare specifice noului tip de coronavirus. El nu a fost pe teren în meciul cu Arsenal de marți (3-1). 

„Este alegerea fiecăruia de a anunța public rezultatul unui test pentru coronavirus. Noi am urmat regulile cu strictețe iar Thiago este OK. El va intra în carantină și sperăm că ni se va alătura cât mai repede”, a declarat Jim Moxon, doctorul lui Liverpool, potrivit sursei citate. 

Alcantara a fost a doua achiziție a lui Liverpool din această vară. Crescut la celebra academie La Masia din Barcelona, Thiago juca din 2013 la Bayern, cu care a câștigat șapte titluri în Bundesliga, 4 Cupe ale Germaniei şi UEFA Champions League în sezonul recent încheiat.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Liverpool - Arsenal 3-1. Jurgen Klopp a răbufnit în fața unei legende de la United: „Unde ați văzut neglijență? Vorbiți despre alt meci?!”

Decizie de ultimă oră! UEFA despăgubește o echipă dacă trebuie să joace pe teren neutru din cauza coronavirusului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează