INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY » Pep Guardiola, enervat de Jurgen Klopp: „Nu mă așteptam la asta din partea lui!”

Jurgen Klopp (53 de ani) și Pep Guardiola (50 de ani)
Jurgen Klopp (53 de ani) și Pep Guardiola (50 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 14:51 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 15:15

Liverpool va primi vizita celor de la Manchester City, în runda #23 din Premier League, iar Jurgen Klopp (53 de ani) a acuzat formația lui Pep Guardiola (50 de ani) că a avut două săptămâni de pauză din cauza pandemiei de COVID-19.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Liverpool, Pep Guardiola a răspuns acuzațiilor făcute de Jurgen Klopp după înfrângerea echipei sale cu Brighton. Tehnicianul spaniol a declarat că este dezamăgit de discursul omologului său care a sugerat că formația din Manchester a avut două săptămâni libere după focarul de coronavirus din lot, care a dus la amânarea partidei cu Everton de pe Goodison Park.

Pep Guardiola, enervat de Jurgen Klopp

„A făcut o greșeală. Probabil au fost două sau trei luni de pauză pentru noi”, a răspuns sarcastic Pep Guardiola. „Nu, au fost patru luni. De aceea suntem pe primul loc acum. Jurgen ar trebui să se uite pe calendar din nou. Am avut cazuri de coronavirus, dar a fost o săptămână de pauză, iar apoi am avut un lot de 14 jucători la partida de pe Stamford Bridge”, a declarat antrenorul lui Manchester City.

„Dar poate mă înșel eu și au fost două sau trei săptămâni de pauză, sau poate chiar trei sau patru săptămâni. Duminică, atunci când o să mă întâlnesc cu Jurgen o să îl întreb: «Câte zile sau săptămâni am avut pauză?». Sincer, sunt surprins. Nu credeam că Jurgen este un manager de acest gen. Chiar nu mă așteptam la un asemenea comentariu”, a mai spus Pep Guardiola

Jurgen Klopp: „City a avut două săptămâni de pauză”

„Jucăm fotbal, ne recuperăm, ne antrenăm, ne recuperăm din nou, folosim fiecare minut din fiecare zi. Noi nu avem pauză. Din câte știu, jucătorii celor de la Manchester City au avut două săptămâni libere din cauza coronavirusului. Este un sezon foarte greu pentru noi, dar știu că pentru unele echipe pare mai ușor”, a declarat Jurgen Klopp după ce Liverpool a pierdut al doilea meci consecutiv pe Anfield, 0-1 cu Brighton.

VIDEO. Pep Guardiola, 5 ani de revoluție la Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid mai primește încă o lovitură după accidentarea lui Eden Hazard » Sergio Ramos, operat

Declarații surprinzătoare ale unui fost fotbalist de la Barcelona: „Era presiune pe antrenor și de aceea îl prefera pe Pique”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează