INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - CITY, MÂINE, 18:30, TV TELEKOM SPORT 2

Liverpool - Manchester City // Pep Guardiola e pregătit pentru ”camera de tortură” de pe Anfield: ”Mi-e frică de ei!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 09:26

Manchester City se întoarce la Liverpool, acolo unde a pierdut de două ori sezonul trecut și unde n-a mai învins de 15 ani!

În Anglia, Man. City domină, joacă fotbalul cel mai frumos, marchează mult și câștigă la fel de mult, dar are o problemă. Liverpool. Anfield Road, numit "camera de tortură" de Daily Mail. Sezonul trecut, aici s-a întrerupt seria invincibilă a "cetățenilor". 3-4 în Premier! Și tot aici, în vulcanul roșu, a suferit acel eșec usturător în Champions League: 0-3.

Când vorbește de fantasticul trio Salah - Firmino - Mané, Pep Guardiola e încântat și înspăimântat în același timp. "Mi-e frică de ei. Vorbesc serios. Sunt atât de periculoși. Ei sunt Liverpool. Atât și nimic mai mult", spune managerul lui City în documentarul realizat de Amazon despre spectaculoasa campioană din 2018.

Mâine, Pep se întoarce pe Anfield și totuși nu-și schimbă strategia pentru SFM. Și răspunde la ofensivă cu ofensivă, nu cu apărare. "Scopul meu este să atac mai bine ca ei. Salah, Firmino și Mané adoră să aibă mingea și să atace, să atace, să atace. Pentru a le micșora puterea, trebuie să atacăm noi mai mult. Dacă pierdem, felicitări lui Jürgen Klopp și jucătorilor săi. Vom încerca din nou".

15
ani au trecut de la ultimul succes al lui City la Liverpool: 2-1, pe 3 mai 2003, în Premier League, cu "dubla" lui Anelka

"N-am înțeles niciodată ideea de a juca la cel mai înalt nivel și doar să te aperi. Trebuie să ne apărăm când trebuie, dar nu este acesta stilul nostru. Ar fi plictisitor. Nu am construit echipa astfel. Trebuie să fim noi înșine chiar și pe Anfield"
Pep Guardiola, manager Man. City

Vezi și: Gest incredibil al lui Mourinho pentru a se răzbuna pe jurnaliștii! Toată presa din Anglia îl critică aspru după acest lucru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close