INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tensiune la cote maxime înainte de Liverpool - City » Schimb de replici acide între rivali!

Haaland vs Alexander-Arnold, un duel mereu încins Foto: Guliver/GettyImages
Haaland vs Alexander-Arnold, un duel mereu încins Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 11:31 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 12:00

Trent Alexander-Arnold, 25 de ani, care a jucat toată viața numai la Liverpool, a atacat: „City are mai multe trofee decât noi, dar ale noastre au însemnat mai mult”. Erling Haaland (23), supergolgheterul lui Manchester City, a contraatacat: „El nu a trăit sentimentul triplei”.

Liverpool - Manchester City, marea confruntare a Angliei (duminică, 17:45), s-a aprins cu mult înainte ca jucătorii să iasă pe teren. Trent Alexander-Arnold a atacat, Erling Haaland a contraatacat imediat.

Trent Alexander-Arnold: „Suntem în fața unei mașini construite pentru a câștiga”

Alexander-Arnold, 25 de ani, cel născut la Liverpool și care a cunoscut o singură echipă de când a descoperit fotbalul, a comentat acest duel, nu putea să evite întrebarea legată de dominația City. Și a fost sincer.

Lecția de viață predată de fotbalistul care va încerca să câștige pentru a doua oară meciul împotriva cancerului
Luptă
Lecția de viață predată de fotbalistul care va încerca să câștige pentru a doua oară meciul împotriva cancerului

„E dificil. Suntem în fața unei mașini construite pentru a câștiga. E cel mai simplu mod de descrie Manchester City și organizarea sa", a declarat fundașul dreapta al lui Jurgen Klopp.

Un membru 100% dedicat cauzei roșii i-a înțepat pe „Sky Blues": „Chiar dacă au câștigat mai multe titluri decât noi și au avut mai mult succes, trofeele noastre au însemnat mai mult pentru noi și pentru suporterii noștri din cauza situației financiare a celor două cluburi".

Erling Haaland: „Sunt aici de un an și am câștigat tripla”

A primit instantaneu replica lui Haaland (23 de ani), și el un tânăr foarte sincer. „Sunt aici de un an și am câștigat tripla, a fost un sentiment foarte plăcut. Cred că Alexander-Arnold nu a trăit acest sentiment. Asta e ce am simțit sezonul trecut și a fost foarte bine", a declarat atacantul norvegian la Sky Sports.

S-a referit la cele trei performanțe realizate de City în 2023, triumfuri în Premier League, Cupa Angliei și Liga Campionilor.

La conferință, Klopp nu a refuzat discuția legată de schimbul de replici dintre Trent și Erling, dar a încercat să liniștească spiritele.

Managerul „The Reds" îi apreciază pe "cetățeni", a accentuat ce gândește despre ei: „Au jucători incredibili și probabil cel mai bun număr 9. Respectăm acest lucru, Trent îl respectă și el. S-a născut la Liverpool, a jucat la toate echipele de juniori. Unul dintre motto-urile noastre e «pentru noi înseamnă mai mult», iar asta înseamnă mai mult pentru noi. Când noi o simțim, de ce să nu o spunem?".

Jurgen Klopp: „Clubul e special pentru noi. Dacă simțim, de ce nu putem vorbi?”

Klopp a adăugat: „În urmă cu doi ani, am făcut o paradă după ce am cucerit Cupa Ligii și Cupa Angliei, chiar dacă tocmai pierduserăm finala Ligii Campionilor și rataserăm titlul la un singur punct. Clubul e special pentru noi. Dacă simțim, de ce nu putem vorbi? E ceea ce simte Trent și ceea ce simțim toți. Nu a fost nimic rău în ceea ce a spus".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Carlo Ancelotti se revoltă: „Nu am mai văzut niciodată în viața mea un jucător mai persecutat decât el”
SPANIA
Carlo Ancelotti se revoltă: „Nu am mai văzut niciodată în viața mea un jucător mai persecutat decât el”
Ofertă incredibilă refuzată de Barcelona » Cine îl curtează pe starul în devenire al campioanei Spaniei!
SPANIA
Ofertă incredibilă refuzată de Barcelona » Cine îl curtează pe starul în devenire al campioanei Spaniei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  10 Martie 2024, 14:13

Trent a spus exact ce a simtit , referitor la faptul ca performantele lui City au fost mai usor de obtinut si din cauza banilor ! E cineva care nu accepta asta ? ?Inseamna ca are o problema la '' mansarda '' ... Iar daca '' primata '' de Haaland ( scuze , dar chiar seamana cu una ), nu a inteles la ce s-a referit Trent , este strict problema lui, si chiar e de inteles ... niciodata, dar absolut niciodata City nu va fi iubita si nu va crea o asemenea emotie in randul fanilor ei cum reuseste Liverpool ! Simplu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează