INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME MEDICALE

Fostul mijlocaș al lui Benitez la Liverpool a făcut infarct la 36 de ani!

Mark Gonzalez (în roșu), în 2007 // foto: Guliver/gettyimages
Mark Gonzalez (în roșu), în 2007 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 18:53 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 19:14

Un fost mijlocaș al lui FC Liverpool trece prin momente de cumpănă. Mark Gonzalez, 36 de ani, a suferit un infarct, fiind spitalizat de urgenţă.

Vestea bună e că chilianul, cu 56 de selecții și 6 goluri între 2003 și 2016, răspunde la tratament, dar nu e în afara oricărui pericol.

Mark Gonzalez, transfer profitabil pentru Liverpool

Mark a fost sub comanda lui Rafa Benitez în 2006-'07, când „cormoranii” au jucat în finala Ligii Campionilor, 1-2 cu Milan. 

Acesta fusese transferat de Liverpool de la Albacete în 2005, în schimbul a 2,5 milioane de euro, dar a petrecut o jumătate de an la Real Sociedad, fiind împrumutat de actuala campioană din Premier League. În 2007, Liverpool l-a vândut pentru 6 milioane de euro la Real Betis. Gonzalez s-a retras la începutul anului 2020, de la Magallanes CF, din Chile.

„E uimitor cum totul se poate schimba de la o clipă la alta. Viața ne poate surprinde și încerca, încă mi-e frică, dar cu credință, putere și speranță vom birui”, a anunțat soția lui, Maura Rivera.

VIDEO: golurile lui Mark Gonzalez la Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Meci de coșmar în Serie A pentru Chriricheș, Răzvan Marin, Man și Mihăilă! » Deznodământ incredibil

Veste extraordinară pentru România! » Germania vine la București fără 5 vedete

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează