INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL. Pesimism după accidentarea gravă a lui Virgil van Dijk: „Mă tem că nu va mai fi niciodată la fel!"

Virgil van Dijk +15   FOTO
Virgil van Dijk

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2020 11:28 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:37

Trevor Sinclair, fostul atacant al lui West Ham și Man. City, crede că accidentarea gravă provocată de Pickford lui Virgil van Dijk în derby va afecta revenirea olandezului de la Liverpool.

Optimismul lui Jürgen Klopp în privința revenirii lui Virgil van Dijk, după operația de la genunchiul drept, e pus la îndoială de un fost atacant al lui West Ham și Man. City. Trevor Sinclair se teme că fundașul olandez al lui Liverpool nu va mai ajunge la același nivel. "Dacă ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior fără impact, cum se întâmplă frecvent, fără un atac al adversarului și o torsiune în plus a piciorului, atunci refacerea era mai simplă și dura numai șapte-opt luni. Nu-i exclus să îi fi fost atins și ligamentul posterior. Mă tem că Van Dijk nu va mai fi niciodată la fel!".

"Un tackling stupid"

Intrarea inconștientă a lui Jordan Pickford, portarul lui Everton, din derbyul (2-2) de sâmbătă, a fost criticată și de mijlocașul "cormoranilor" Gini Wijnaldum: "E greu de înțeles ce s-a întâmplat, toată lumea a rămas șocată. Modul în care Pickford s-a aruncat la duel a fost complet stupid. Nu cred că a vrut să-l accidenteze pe Virgil, însă nu i-a păsat deloc de consecințele tacklingului. Am mai îndurat faulturi dure în ultimele ciocniri cu Everton, dar de data asta au mers prea departe". 

"Nu poți da verdicte despre perioada de absență a lui Van Dijk. Va face operație, nu se știe când, și va lipsi tot restul sezonului, dar cine îi garantează că se va recupera complet?"
The Athletic, în ediția britanică

UEFA CHAMPIONS LEAGUE. VIDEO + FOTO Bayern, devastatoare și în noua ediție! Real Madrid și Inter, probleme în grupa B

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează