INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Liverpool pregăteşte două transferuri importante » Unul dintre fotbalişti a jucat la Campionatul Mondial şi se află deja în Anglia!

Divock Origi a fost surprins lîngă Anfield
Divock Origi a fost surprins lîngă Anfield

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 15:13

Un belgian care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Brazilia şi un sîrb de echipă naţională sînt foarte aproape de a semna cu Liverpool.

Divock Origi a fost văzut astăzi lîngă Anfield, iar zvonurile conform cărora acesta ar fi tot mai aproape de formaţia din Premier League se confirmă.

Atacantul lui Lille, în vîrstă de 19 ani, a jucat în 5 partide pentru naţionala Belgiei şi a înscris un gol la Campionatul Mondial, în meciul cu Rusia, 1-0. Oficialii de pe Anfield sînt dispuşi să plătească 15 milioane de euro în schimbul tînărului jucător.

Liverpool mai doreşte un atacant pentru a face uitată o iminentă despărţire de Luis Suarez, care e la un pas să semneze cu Barcelona. Benfica pare să fi acceptat clauza de reziliere a lui Lazar Markovici, 20 de ani, care se ridică la 25 de milioane de euro, iar atacantul sîrb urmează să semneze săptămîna aceasta cu echipa lui Brendan Rodgers.

Divock Origi joacă din 2012 la Lille, unde a înscris 7 goluri în 45 de apariţii. Pînă anul acesta cînd a debutat pentru prima selecţionată a Belgiei într-un meci oficial, atacantul nu mai evoluase decît pentru naţionalele de juniori.

Sîrbul Lazar Markovici a jucat în 49 de meciuri pentru campioana Portugaliei şi a înscris acelaşi număr de goluri ca Origi. La echipa naţională a înscris un gol în cele 6 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia în care a fost titular.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alexandru_p
alexandru_p  •  11 Iulie 2014, 15:25

cred ca pt liverpool e o afacere buna vanzarea lui suarez si aducerea astora doi.

lucell
lucell  •  11 Iulie 2014, 14:51
Postat de drugzbunny pe 11 Iulie 2014, 14:21

Sau mai simplu il pastrati pe Suarez, nesatulilor.

Suarez deja a semnat cu Barcelona.

drugzbunny
drugzbunny  •  11 Iulie 2014, 14:21

Sau mai simplu il pastrati pe Suarez, nesatulilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează