INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool, primul transfer după ce a pierdut finala Champions League » A adus un brazilian pentru 55 de milioane de euro

FOTO: liverpoolfc.com
FOTO: liverpoolfc.com

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 10:44

Brazilianul Fabinho, închizătorul în vârstă de 24 de ani, din 2013 la Monaco, a semnat pe 5 sezoane cu Liverpool, care plătește 50 de milioane, plus alte 5 ca bonusuri.

Jürgen Klopp a mutat în mercato cum s-a încheiat aventura în Champions League. L-a achiziționat pe Fabinho, brazilianul care nu a jucat niciodată în Brazilia la seniori. 

La 18 ani, după ce a învățat fotbal la juniorii lui Fluminense, tânărul paulista a trecut Atlanticul, în Europa. A fost la Real Castilla și Real Madrid, dar de-abia la Monaco s-a adaptat. Și a rămas cinci sezoane în Ligue 1.

"Închizătorul" în vârstă de 24 de ani, campion al Franței în 2017, tocmai a făcut un pas înainte, semnând pe 5 ani cu Liverpool. Care va plăti în schimbul lui 50 de milioane de euro. Plus alte 5, ca bonusuri de performanță. 

233 de meciuri a jucat Fabinho la AS Monaco în toate competițiile, marcând 31 de goluri

7 goluri și 4 assisturi a reușit brazilianul sezonul trecut în 33 de partide disputate în Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează