INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MAN. UNITED 4-0

„Suntem cu 6 ani în urma lui Liverpool. Va fi o adevărată revoluție!” » Primele 4 nume OUT de la Manchester United

Nemanja Matic, stânga, este unul care se va despărți de Manchester United, foto: Guliver/gettyimages
Nemanja Matic, stânga, este unul care se va despărți de Manchester United, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 10:07 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 11:33

Managerul interimar al lui Manchester United, Ralf Rangnick, a dat de pământ cu jucătorii săi după 0-4 cu Liverpool: „E jenant ce-am jucat noi, umilitor, dezamăgirea e totală. Trebuie să acceptăm că suntem cu șase ani în urma lui Liverpool”. Totodată, a anunțat că în vară se va face curățenie: „Echipa trebuie reconstruită din temelii”.

Fără îndoială, cel mai înălțător moment al derby-ului Angliei, Liverpool - Man. United 4-0, a fost acel minut 7, când întregul „Anfield Road” a aplaudat pentru Cristiano Ronaldo. Iar punctul de jos l-a constituit, indubitabil, evoluția dezolantă a oaspeților. Șocantă, chiar! 

Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal
TRANSFERUL ANULUI
Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal

Ralf Rangnick, antrenorul lui Manchester United, a recunoscut: „E umilitor”

Gloriile lui United au dat cu jucătorii de pământ la TV, iar managerul Ralf Rangnick a recunoscut: 

„E jenant ce-am jucat noi, umilitor, dezamăgirea e totală. Trebuie să acceptăm că suntem cu șase ani în urma lui Liverpool. Cam cum erau ei în sezonul 2015 - 2016, când a venit Jurgen Klopp pe bancă. Cred că au terminat pe locul 8 atunci”. 

+6 FOTO

Schimbări majore după dezastrul cu Liverpool: „Vor pleca până la zece jucători”

Rangnick, care la vară va face pasul în board-ul clubului, ca director sportiv, a anunțat însă o adevărată revoluție la United, începând din vară: „Echipa trebuie reconstruită din temelii. Nu este vorba de a schimba trei, patru jucători, ci șase, șapte sau chiar zece! Cu excepția portarilor, în toate compartimentele e nevoie de întăriri”. 

Sarcina reconstrucției îi va reveni noului manager, Erik ten Hag, a cărui numire va fi oficializată cât de curând. 

Cavani, Matic, Mata și Lingard OUT, iar „Pogba ridică multe întrebări”

Câteva despărțiri sunt deja clare. Edinson Cavani, Jesse Lingard, Juan Mata și Nemanja Matic vor părăsi clubul ca jucători liberi de contract. Conducerea clubului mai așteaptă decizia lui Paul Pogba, ieșit marți seară după numai 10 minute, accidentat. Însă tabloidele britanice The Sun și Daily Mail susțin că tendința e de asemenea spre un „divorț”.

Rangnick a comentat acid accidentarea lui Pogba. 

„Paul e al șaptelea sau al optulea accidentat din lotul nostru, deși evoluăm într-o singură competiție. Liverpool e angrenată în patru competiții și n-are un accidentat. E clar că indisponibilitățile astea au de-a face și cu modul cum te antrenezi, cu ceea ce faci, ce măsuri îți iei ca să te recuperezi de așa manieră încât să fii sută la sută pregătit. Toate astea sunt întrebări care trebuie puse și la care trebuie răspuns”, a accentuat tehnicianul german.

Manchester United e fundamental distrus. Pe gazon și-n afara lui. În ultimii ani, clubul a adus jucători pe care i-a ridicat la statut de zei. Ei n-au performat și au subminat puterea managerilor. Deja îmi pare rău pentru Ten Hag, la ce-l așteaptă aici.

- Gary Neville, fost jucător la Man. United, acum analist TV

N-au inimă, n-au suflet, n-au lideri, n-au cu adevărat calitate. La începutul sezonului, m-au înfuriat. Acum, nu simt decât tristețe. Ăsta nu-i clubul pentru care eu am jucat odată.

- Roy Keane, fost căpitan al lui Manchester United, acum analist TV

A fost dezgustător s-o privesc pe Manchester United. Jucătorii n-au făcut nici cel mai mic efort, măcar pentru suporterii care au bătut drumul ca să-i susțină. Parcă doar așteaptă să se termine sezonul odată, să plece. Problema e că n-au unde să se ascundă.

- Paul Scholes, fost jucător la Manchester United

Minutul lui Cristiano Ronaldo în Liverpool - United

Din lotul lui United a lipsit Cristiano Ronaldo, căruia clubul i-a acordat timp să-și plângă băiețelul decedat la naștere

Însă Anfield Road nu l-a uitat și, în minutul 7, ce coincide cu numărul său de pe tricou, fanii lui Liverpool s-au ridicat și timp de 60 de secunde au aplaudat și au cântat „You'll never walk alone”. Pentru fostul internațional englez Gary Lineker, un moment „frumos, emoționant, sincer. Bravo, LFC!”.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Inter și-a umilit rivala din Milano și s-a calificat în finala Cupei Italiei!

Bayern s-a decis! » Suma pe care Barcelona trebuie să o plătească pentru transferul lui Lewandowski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  20 Aprilie 2022, 19:18

Cei mentionati ca vor fi vanduti sunt in majoritate rezerve, nu titulari. Nu rezolvi nimic renuntand la Mata, Matici, Lingard sau Cavani, care oricum nu prea joaca. Este evident ca e nevoie de o primenire a lotului, insa nici asta nu garanteaza succesul.

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  20 Aprilie 2022, 18:54
Postat de ripensistu pe 20 Aprilie 2022, 14:37

Ideal ar fi ca si Man Utd sa pica in Europa League si sa vedem cit de loial o sa mai fie *** iar Liverpool sa termine pe 2, daunatorul Salah trebuie sa se retraga urgent si nu merita sa fie campion.

Ce fumezi ? ... vezi ca-ti face rau !

ripensistu
ripensistu  •  20 Aprilie 2022, 14:37

Ideal ar fi ca si Man Utd sa pica in Europa League si sa vedem cit de loial o sa mai fie *** iar Liverpool sa termine pe 2, daunatorul Salah trebuie sa se retraga urgent si nu merita sa fie campion.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează