INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL // S-a aflat motivul pentru care Mohamed Salah și-a dezactivat conturile pe toate rețelele de socializare: "Genială idee!"

Mo Salah Foto: Reuters
Mo Salah Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:45

Mo Salah a renunțat momentan la social media, iar gestul său a uimit și intrigat pe toată lumea. 

Acesta face parte dintr-o campanie care atrage atenția asupra importanței de a petrece timp în afara rețelelor de socializare și a interacționa în realitate cu oamenii.

Ieri, egipteanul a postat un tweet: "Rezoluție pentru 2019: E momentul să comunici cu adevărat". Azi, toate conturile sale de pe social media au dispărut.

S-a speculat că e vorba despre relația sa șubredă cu Federația egipteană de fotbal sau chiar despre planurile sale de viitor la Liverpool.

Jurnalistul Mootaz Chehade a informat pe contul său de Twitter despre campania din care face parte Salah, explicând astfel gestul africanului. "Ce modalitate genială de a populariza o astfel de campanie!", "Aș face și eu asta, dar munca mea implica social media și nu pot", "Ar trebui ca lumea să ia exemplul lui Salah sau măcar să încerce să petreacă mai puțin timp pe Internet" sunt câteva dintre răspunsurile la tweet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează