INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool s-a înţeles cu Chelsea pentru un jucător » Cînd ar putea debuta noua achiziţie a "cormoranilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 decembrie 2012 17:38

Aflată doar pe locul 8, la 18 puncte de liderul Manchester United, Liverpool a început deja să pregătească lotul cu care să se lupte din nou pentru un loc de UEFA Champions League.

Jucătorul celor de la Cheslea, Daniel Sturridge, este foarte aproape de a ajunge pe Anfield de la începutul anului 2013, "cormoranii" ajungînd deja la un acord cu londonezi pentru transferul vîrfului de 23 de ani.

Liverpool ar urma să plătească 15 milioane în schimbul acestuia, bani din care Chelsea trebuie să trimită 2 milionae către fostul club al lui Sturridge, Manchester City. Jucătorul a efectuat deja vizita mediaclă şi ar putea debuta pentru noua sa echipă chiar pe 2 ianuarie, atunci cînd Liverpool dă piept cu Sunderland. 

1 gol a marcat Sturridge în acest sezon pentru Chelsea în 7 meciuri

12 goluri a strîns atacantul în perioada petrecută în tricoul "albaştrilor"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
nicolaiec
nicolaiec  •  25 Decembrie 2012, 18:27

Liverpool si Arsenal se sinucid asistat. Arsenal cumpara jucatori precum Podolsky si tot felul de tineri care nu au dovedit nimic, Podolsky fiind retrogradat in a doua divizie germana cu echipa lui.. Liverpool cumpara foste sau actuale sperante, jucatori iesiti din forma si de pe traiectorie. Of.

imperator
imperator  •  25 Decembrie 2012, 12:20
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Decembrie 2012, 20:38

Pe Chiriches cand il transfera ?

La vară !

breky_tm
breky_tm  •  25 Decembrie 2012, 01:46
Postat de blaustein pe 24 Decembrie 2012, 21:32

Nu mi se pare ca e peste Andy Carrol. Se pricopsesc cu amandoi. Eu spun ca a demonstrat ca Chelsea nu se paote baza pe el. Sa vina Cavani :D pt ca er nevoie de concurenta serioasa pt Torres, doar sa nu se ajunga la situatia in care erau in acelasi timp Drogba, Anelka, Torres, Sturridge. Cume la Real, Benzema si Higuain iar concurenta intre ei este foarte buna.

eu sunt de acord cu andy...e ft bun Daniel Sturidge problema e ca nu i s-a dat mai multa incredere...de asta multi jucatori tineri nu se impun pt ca antrenorii nu le dau increderea necesara...eu vad potential bun in el si poate acest transfer ii va fii de folos atat lui cat si echipei Liverpool...aparent Chelsea nu e in pierdere deloc daca il cedeaza...un Cavani cum spui ar fi perfect pt orice echipa...dupa mine e atacantul nr 1 in acest moment daca ne raportam si la varsta lui

Vezi toate comentariile (9)
Comentează