INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - SHEFFIELD UNITED

LIVERPOOL - SHEFFIELD UNITED // VIDEO Câinele buclucaș le-a stricat antrenamentul din parc jucătorilor lui Sheffield. O fi cu noroc? :))

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 19:07

Liverpool, liderul din Premier League, și Sheffield United, locul 8, se vor duela azi, de la ora 22:00, într-un meci restanță. 

Înainte de duelul cu formația lui Jurgen Klopp, jucătorii lui Sheffield s-au antrenat într-un parc, din apropierea stadionului Anfield, și au avut parte de o surpriză. Un câine a venit în zona jucătorilor, s-a apropiat de un con folosit la antrenament și a urinat pe acesta, spre amuzamentul fotbaliștilor și a celor din staff. 

Liverpool are șansa să își mărească avansul față de urmăritoare. „Cormoranii” au în acest moment 10 puncte peste Leicester, locul 2, care are două jocuri în plus. 

Citește și:

Transformare incredibilă » Cum arată acum Charlie Adam, fostul mijlocaș al lui Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează