INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool stă la pîndă » Cormoranii pregătesc o ofertă pentru Llorente

Llorente ar putea schimba echipa din iarnă
Llorente ar putea schimba echipa din iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 septembrie 2012 18:36

Atacantul lui Athletic Bilbao, Fernando Llorente, ar putea ajunge la Liverpool dacă cele două grupări se vor înţelege în pauza competiţională din iarnă.

Contractul jucătorului cu Bilbao expiră în vara următoare, iar Llorente a afirmat că nu intenţionează să semneze o prelungire deoarece doreşte să încerce o nouă aventură la o altă echipă.

Prin urmare, Liverpool vrea să profite de context şi a pregătit o ofertă de 15 milioane de lire sterline pe care o va înainta finalistei Europa League în iarnă.

Este foarte posibil ca această ofertă să fie acceptată deoarece Athletic nu vrea să îl piardă gratis pe jucător din vară.

Llorente a fost curtat în această vară de grupări ca Manchester City, Tottenham, Chelsea şi AC Milan, însă niciuna din oferte nu s-a concretizat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
meme88
meme88  •  18 Septembrie 2012, 20:22

Si cand te gandesti cati bani s-au aruncat pe ratatul de Caroll...Si nu doar pe el : Caroll, Henderson, Borini, Downing ...

drugzbunny
drugzbunny  •  18 Septembrie 2012, 20:20

E cu 5 clase peste adormitul de Caroll. Cu putina sansa, ar putea ajunge la fel de bun ca Torres in vremurile bune. Pentru inceput, parca aduc fizic putin :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează