INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

LIVERPOOL // Takumi Minamino, jucătorul-surpriză pe care Klopp vrea să-l aducă în iarnă » Interesul „cormoranilor” se confirmă

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 16:43

Takumi Minamino la Liverpool // Dacă Erling Haaland (19 ani), puștiul- minune al lui RB Salzburg, va ajunge cel mai probabil la Borussia Dortmund, Liverpool intenționează la rândul său să pună mâna pe un jucător de perspectivă din tabăra austriecilor.

Potrivit presei din Anglia, „cormoranii” vor să-l transfere în ianuarie pe japonezul Takumi Minamino (24 de ani), care evoluează pe postul de „aripă” la Salzburg, exact echipa pe care Liverpool a învins-o recent în grupele Champions League, scor 2-0. 

În acest sezon, Minamino a impresionat în tricoul austriecilor, pentru care a înscris 9 goluri în 22 de meciuri, reușind alte 11 assisst-uri. 

Christoph Freund, directorul sportiv al lui Salzburg, a confirmat interesul lui Liverpool pentru Minamino pe contul oficial de Twitter al campioanei Austriei: „Pot confirma că există negocieri. E o onoare că astfel de cluburi sunt interesate de jucătorii noștri”, a spus acesta.

Suma de transfer e una aproape infimă: Liverpool ar urma să-i achite lui Salzburg doar 7 milioane de euro.  

Vezi și: 

LIVERPOOL // VIDEO OFICIAL Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Nici prin cap nu mi-a trecut să plec de aici” » Până când a semnat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
teddyw
teddyw  •  13 Decembrie 2019, 19:27

s-a semnat deja....din ianuarie e pe Anfield...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează