INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - TOTTENHAM 2-1

LIVERPOOL - TOTTENHAM 2-1 // FOTO + VIDEO Liverpool, învingătoare în derby-ul din Premier League, după un autogol în minutul 90+3

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 09:00

Liverpool s-a impus în derby-ul rundei cu numărul 32 din Premier League, împotriva lui Tottenham, scor 2-1.

Primul gol l-a marcat Firmino pentru Liverpool, iar Tottenham a egalat abia în minutul 70, prin Lucas. Meciul părea că se va termina egal, dar Alderweireld și-a înscris în proprie poartă în minutul 90+3.

Liverpool, după această victorie, își consolidează poziția de lider în Premier League, cu 79 de puncte. De partea cealaltă, Tottenham rămâne pe locul 3, cu 61 de puncte.

Calificată în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, Tottenham trece fără doar și poate printr-o criză în competiția internă. În turul campionatului cei de la Liverpool au câștigat, cu 2-1, pe Wembley, iar la ultima vizită a lui Tottenham pe Anfield s-a înregistrat o remiză, scor 2-2.

Cel puțin două goluri s-au marcat în ultimele cinci confruntari dintre Liverpool și Tottenham.

Click aici pentru live+statistici de la meci

Liverpool - Tottenham 2-1
Au marcat: Firmino '16, Alderweireld 90' (autogol)/ Lucas '70

VIDEO cu golul și cele mai tari faze

Echipele de start

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Mignolet, Fabinho, N. Keita, Lallana, Lovren, Origi, Shaqiri
Antrenor: Jurgen Klopp

Tottenham: Lloris - Alderweiereld, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Eriksen, Sissoko, Alli, Rose - Kane, Lucas
Rezerve: Gazzaniga, B. Davies, Foyth, Llorente, Skipp, Son Heung-Min, Wanyama
Antrenor: Mauricio Pochettino

Stadion: Anfield Road (Liverpool)

 
 

Liverpool nu se va putea baza pe Alex Oxlade-Chamberlain, accidentat din 5 aprilie, în timp ce Jordan Henderson și Naby Keita sunt cu semnul întrebării. De partea cealaltă, Mauricio Pochettino nu-i va avea sigur pe Eric Dier, Harry Winks și Serge Aurier, toți accidentați.

Dacă Jurgen Klopp a fost întrebat exclusiv despre meci la conferința premergătoare duelului, în cazul lui Pochettino lucrurile sunt mai complicate, în Anglia vorbindu-se intens despre o posibilă înlocuire a sa.

„Trebuie să fim gata pentru meciul cu ei, duelurile acestea sunt mereu dure. Întotdeauna au o atitudine bună. Sperăm până la finalul campionatului, vrem să facem din 13 mai o zi mare pentru noi. Trebuie să acceptăm că vom avea probleme cu Tottenham, așa cum s-a întâmplat și cu Fulham”
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

„Tottenham e mai mult decât o persoană, un jucător sau un antrenor. Tottenham e mai important ca orice. Întotdeauna trebuie să-ți simți amenințată poziția, trebuie să lupt în fiecare zi pentru postul meu. Dar asta nu înseamnă că nu mă simt confortabil. E gtreu să spun că sunt sigur că sezonul următor voi mai fi aici”
Mauricio Pochettino , antrenor Tottenham

Programul complet al etapei - AICI!

Liverpool ocupă locul 2 în Premier League, cu 76 de puncte, în 31 de meciuri. E cu unul în urma lui Manchester City. Tottenham e pe 3, cu 15 puncte în urma „cormoranilor” și la egalitate cu United, 61 (Vezi AICI clasamentul actualizat din La Liga).

 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
allez_lfc
allez_lfc  •  01 Aprilie 2019, 10:25
Postat de kordell pe 01 Aprilie 2019, 09:33

Aberezi la greu , in opinia ta United s-ar da la o parte din fata lui City numai ca sa nu ia Pool campionatul ?

Acum doua sezoane cei de la Malaga au recunoscut ca vor da meciul Realului pentru ca Barcelona sa nu ia titlul(mare rivalitate intre Malaga si Barcelona, nu?). Nu e nevoie ca United sa piarda, un egal e suficient. Everton la meciul cu City si-a odihnit cei mai buni jucatori pentru un meci cu Watford si golul 2 al cetatenilor a fost sarbatorit de tot stadionul. Cine abereaza? Trezeste-te la realitate ca am impresia ca traiesti intr-o lume unde blaturile sunt omenii.

kordell
kordell  •  01 Aprilie 2019, 09:33
Postat de allez_lfc pe 01 Aprilie 2019, 01:34

Liverpool nu depinde doar de propiile rezultate si e greu de crezut ca City se poate încurca mai ales ca meciul cu Spurs se joaca la Manchester, iar de jocul cu United nu are sens sa vorbim, aia ar da orice ca LFC sa nu ia campionatul.

Aberezi la greu , in opinia ta United s-ar da la o parte din fata lui City numai ca sa nu ia Pool campionatul ?

allez_lfc
allez_lfc  •  01 Aprilie 2019, 01:34
Postat de Adrian Suciu pe 31 Martie 2019, 20:49

Hey Guardiola, a rasarit soarele pe Anfield acuma ? S-a vezi de nu v-o incurca Spurs pe City acuma! Thank you Toby!

Liverpool nu depinde doar de propiile rezultate si e greu de crezut ca City se poate încurca mai ales ca meciul cu Spurs se joaca la Manchester, iar de jocul cu United nu are sens sa vorbim, aia ar da orice ca LFC sa nu ia campionatul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează