INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVERPOOL - TOTTENHAM 2-1 // VIDEO » Furia roșie! Liverpool întoarce scorul cu Tottenham și păstrează distanța față de Manchester City

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 20:30

Liverpool a învins-o pe Tottenham, scor 2-1 (Henderson 52, Salah 75 - pen. / Kane 2), în derby-ul etapei #10 din Premier League. 

 Liverpool și fotbalul său frenetic au făcut Tottenham să cedeze. Ce asediu pe "Anfield"! Arena părea un poligon de trageri, The Reds șutând din toate pozițiile.

Era 0-1, pentru că Tottenham deschisese scorul încă din primul minut: Kane a înscris cu capul din plonjon, după ce Lovren a deviat în bară trasorul lui Son.

Henderson, cu tibia

Cât vor rezista Spurs? Asta era unica întrebare. Ar fi fost aproape imposibil să nu ia gol. O avalanșă de mingi trimise spre poarta lui Gazzaniga, înlocuitorul lui Lloris. Argentinianul respingea eroic. Salah, Firmino, Van Dijk, Alexander-Arnold, Mané. Toți s-au izbit de zidul sud-american.

După pauză, Liverpool a reluat ofensiva totală. Presiune maximă, se apropia tot mai mult de țintă. Și linia de apărare londoneză a cedat, în minutul 52. Nu a egalat niciunul dintre artiștii din atac, Salah, Firmino sau Mané. A marcat căpitanul Henderson. Cu stângul. Cu tibia! 1-1.

Klopp exultă!

0-1 ar fi fost un coșmar pentru Klopp, dar nici 1-1 nu-l mulțumea. Un punct nu era suficient în cursa cu Man. City. Are nevoie de toate punctele pentru primul titlu roșu după 30 de ani!

În minutul 74, Aurier și-a pierdut concentrarea. L-a deposedat inițial pe Mané, apoi, încercând să degajeze, i-a agățat piciorul senegalezului. Penalty. Iar Salah a executat ca un campion. Tare, la firul ierbii. Gazzaniga nici n-a mai avut timp să se miște pe linie. 2-1.

Liverpool rămâne la șase puncte de City. "Anfield" exultă, dar până la sărbătoarea finală mai e mult. Guardiola nu renunță atât de ușor.

13mingi a tras pe poartă Liverpool azi (din totalul de 21 de șuturi); Tottenham, doar 11 șuturi, patru cadrate

Liverpool - Tottenham 2-1


Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum- Salah, Firmino, Mane 
Antrenor: Jurgen Klopp 

Tottenham: Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Rose - Winks, Sissoko - Son, Eriksen, Alli - Kane
Antrenor: Mauricio Pochettino

Arbitru: Anthony Taylor

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Greu fără Cristiano Ronaldo » Juventus o comite în fața echipei lui Benzar, dar profită de egalul dintre Inter și Parma
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează