INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Transfer de ultim moment încercat de Liverpool » Pe cine vor „cormoranii”

Liverpool ar fi interesată de transferul fundașului stânga Antonee Robinson (26 de ani), de la Fulham. foto: Getty Images
Liverpool ar fi interesată de transferul fundașului stânga Antonee Robinson (26 de ani), de la Fulham. foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 16:55 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 18:12

Liverpool ar fi interesată de transferul fundașului stânga Antonee Robinson (26 de ani), de la Fulham.

Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool, are bătăi de cap în ceea ce privește postul de fundaș stânga. 

Ideea REVOLUȚIONARĂ a marelui Gianluigi Buffon! Ar schimba fotbalul: „Sunt aceleași valori din 1875”
ITALIA
Ideea REVOLUȚIONARĂ a marelui Gianluigi Buffon! Ar schimba fotbalul: „Sunt aceleași valori din 1875”

Cu Andrew Roberson, titularul ultimelor sezoane, accidentat la umăr din luna octombrie, „cormoranii” s-au bazat pe Konstantinos Tsimikas în ultimele partide. Grecul a suferit și el o accidentare la claviculă și va fi indisponibil în perioada următoare.

Astfel, tehnicianul german a fost nevoit să improvizeze în victoria de pe terenul lui Burnley, scor 2-0. L-a folosit pe Joe Gomez pe acea poziție, una neobișnuită pentru fundașul central.

„Cormoranii” ar dori să rezolve problema fundașului stânga și s-ar fi orientat către Antonee Robinson, anunță Anfield Central.

Liverpool și Fulham au început discuțiile pentru transferul apărătorului în această perioadă de transferuri, iar jucătorul dorește să ajungă pe Anfield, potrivit sursei citate.

20 de milioane de eurovalorează Antonee Robinson, conform transfermarkt.com

Antonee Robinson l-a anihilat pe Mohamed Salah 

Recent, Liverpool a învins-o cu greu pe Fulham, scor 4-3, iar Antonee Robinson l-a avut adversar direct pe Mohamed Salah, starul echipei ce ocupă poziția de lider al Premier League. 

Robinson a avut o prestație solidă în fața egipteanului, reușind 13 interceptări în fața lui. Salah a reușit o singură dată să-l dribleze pe american.

3 pase decisiveîn 19 partide de Premier League a reușit Antonee Robinson

Jurgen Klopp: „I-aș da bucuros clavicula mea lui Kostas Tsimikas”

„Kostas Tsimikas are cu siguranță clavicula ruptă. Va sta pe bară mult timp, ceea ce este greu de acceptat pentru noi, mai ales în situația lui Robbo

Am crezut că nu este o problemă gravă. Eu nu am avut nicio problemă și m-am gândit că probabil și Kostas a ieșit cu bine din ciocnire. I-aș da bucuros clavicula mea pentru a fi bine Kostas și a reveni pe teren. Nici măcar nu eram sigur dacă am căzut peste el sau cum s-a întâmplat”, declarase Jurgen Klopp, potrivit Sky Sports.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ultimele vești despre Franz Beckenbauer sunt rele » E în stare gravă: „I-au fost afectate judecata și memoria, nu mai vede cu ochiul drept
GERMANIA
Ultimele vești despre Franz Beckenbauer sunt rele » E în stare gravă: „I-au fost afectate judecata și memoria, nu mai vede cu ochiul drept"
Griji la PSG: brazilianul care urma să fie transferat imediat a aflat la vizita medicală că trebuie să fie operat! » Cine a semnat pe 1 ianuarie la Paris!
FRANȚA
Griji la PSG: brazilianul care urma să fie transferat imediat a aflat la vizita medicală că trebuie să fie operat! » Cine a semnat pe 1 ianuarie la Paris!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  01 Ianuarie 2024, 21:12

Si cand se intoarce Andy ce face Liverpool ? Sau Tsimikas ? Il vinde pe asta ? :)))) Ne poate povesti autorul? Sau el doar traduce articole din diferite fituici engleze ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează