INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lopetegui despre dezastrele de la naționala Spaniei și Real Madrid: „Nu reușeam să dorm noaptea, nu știam unde sunt”

Julen Lopetegui
Julen Lopetegui

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 14:18

Julen Lopetegui, 52 de ani, e liber de contract după fiasco-ul din vară, când a fost demis de la naționala Spaniei cu câteva zile înainte de Mondial pentru că negocia cu Real Madrid. Ulterior a fost demis rapid și de la campioana Europei și înlocuit cu Santiago Solari.

„A fost un moment foarte greu când am fost dat afară de la naționala Spaniei și nu-l voi uita niciodată, pentru că a fost o mare surpriză. Am simțit că a fost nedrept. A fost un zbor de 5 ore de la Moscova la Madrid și n-am vorbit cu nimeni. Asta e viața. A fost o experiență dificilă.

Apoi nu reușeam să dorm noaptea, nu știam unde sunt. Într-o zi eram în Rusia și pregăteam echipa la Mondial, în alta eram pe «Bernabeu» cu o formație nouă. La Real Madrid nu am avut timp, e cel mai bun mod de a explica totul. Am tot respectul pentru antrenorul de-acum și pentru jucători, îi iubesc. Au avut o atitudine fantastică față de mine. Nu voi spune niciodată un cuvânt urât despre Real Madrid”, a declarat Lopetegui pentru BBC.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  14 Februarie 2019, 18:12
Postat de bazileon pe 14 Februarie 2019, 15:35

Bai, nesimtitule, nu puteai sa pleci la Real dupa CM?

El semnase cu Real inainte de mondial, ii era teama ca pana dupa finalul mondialului Real se va reorienta spre un alt antrenor. Hai sa fim seriosi, la nationala Spaniei, esti antrenor adevarat doar pe durata turneului final, pe cand la Real joci 2 meciuri tari uneori saptamanal. Presedintele federatiei spaniole, un personaj tinerel(cu 10 ani mai tanar ca antrenorul), a dat-o in bara, Spania daca l-ar fi avut pe Lopetegui, ar fi avut culoar pana in finala, fara sa joace mare lucru.

bazileon
bazileon  •  14 Februarie 2019, 15:35

Bai, nesimtitule, nu puteai sa pleci la Real dupa CM?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează