INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIITORUL CĂPITAN CIM-BOM

Lorik Cana a ajuns la Galatasaray pentru 6 milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2010 00:00

Albanezul Lorik Cana, 26 de ani, a semnat cu Galatasaray Istanbul, completînd lista jucătorilor-vedetă şi cu personalitate din lotul lui Frank Rijkaard. Cim Bom nu mai vrea să rateze şi la anul titlul, ultimul fiind adjudecat, mai mult decît surprinzător, de Bursaspor. Cana a fost liderul lui PSG, apoi căpitanul lui Marseille, pentru ca să se impună şi la Sunderland, în Premier League, pe care a condus-o de 31 de ori din teren. Sunderland, care în opinia specialiştilor, a fost una din surprizele plăcute ale ultimei ediţii de campionat în Anglia.

Recunoscut pentru intrările sale care taie respiraţia adversarilor, Cana a mers pe malul Bosforului pentru 6 milioane de euro. Şi se estimează că albanezul de 26 de ani are un salariu de 3 milioane de euro pe an la Istanbul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xolv
xolv  •  10 Iulie 2010, 13:09

rijkard isi face echipa de wrestling ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează