INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Loţi Boloni a defilat la Bruges

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Demonstraţie de forţă făcută de Boloni. Într-un duel pentru podium, Standard s-a impus pe terenul lui FC Bruges, 4-1. Cu numai 4 goluri luate anterior acasă, gazdele au încasat 3 în doar o repriză. Defour (32, şut din afara careului), De Camargo (37, reluare din colţul lung) şi Jovanovici (45, lovitură liberă) au creat un avantaj pe care campioana s-a mulţumit să-l protejeze după pauză. Însă tot a mai înscris o dată, "cap" Mbokani (79), apoi a dat ocazia lui Bruges, ce rămăsese în 10 ("roşu" portarul Stijnen, 75) să-şi salveze cît de cît onoarea (Clement 83). Episod nedorit: lovit dur de Sonck cu crampoanele pe gleznă, Marcos a ieşit în minutul 38, elevul lui Loţi fiind suspect de fractură. De la jumătatea primei reprize, Boloni a urmărit duelul din spatele băncii de rezerve. La reluare a urcat în tribună: unii fani din Bruges l-au primit cu simpatie, alţii au reclamat ;) că nu şi-a plătit locul! (Constantin Popescu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  15 Decembrie 2008, 19:23

Vad ca-s unii suparati pe acele declaratii ale lui Boloni...La euro s-a demonstrat cu varf si-ndesat ca are dreptate. Piturca a folosit o tactica ultradefensiva fara sa vedem multe faze inchegate de atac care sa fie apoi finalizate cu gol. Plus ca fotbalistii romani sunt lasi. In trecutul recent au fost atatea cazuri in care echipele romanesti de club sau nationala au condus, dar s-au retras aiurea in aparare lasand spatii adversarilor. Plus ca fotbalistii romani nu se adapteaza in vest.

 •  15 Decembrie 2008, 10:37

nu este cel mai bun antrenor roman pt k nu e roman altfel e un mare antrenor

 •  15 Decembrie 2008, 08:41

pt. Dave, continuare...si tu ai un creier mai mic a unei "pollo", in cazul in care nu stii ce inseamna e gaina in mexicana ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close