INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Louis van Gaal: „E scandalos cum folosesc unii problema sănătății pentru a nu relua campionatele”

Louis van Gaal
Louis van Gaal

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 21:12

Louis van Gaal, 68 de ani, fostul antrenor al lui Ajax, Barcelona, ​​Bayern și Man. United, a lansat un atac dur la adresa belgienilor și a ”lăncierilor”, care nu vor să decidă campioana în teren.

UEFA și-a găsit un aliat puternic în Louis van Gaal în avertismentul dat ligilor care au de gând să declare deja terminat campionatul. Olanda și, mai ales, Belgia au devenit ținta criticilor dure ale tehnicanului batav de 68 de ani la adresa forurilor care aleg decizia la "masa verde": "Nu doresc decât să profite de criză pentru a lichida sezonul. Fotbalul nu mai contează acum deloc și numai când va dispărea pericolul coronavirusului trebuie să reluăm competițiile. Sportul există pentru a desemna câștigătorul pe teren, nu după 25 de jocuri punem stop și proclamăm Ajax campioană".

"Alkmaar are tot atâtea puncte"

LvG și-a argumentat raționamentul. "Uitați-vă bine la cine nu vrea să mai joace și cine este într-o poziție bună ori în afara zonei retrogradării. Alkmaar are aceleași puncte și s-au jucat trei sferturi din sezon, deci nu are sens să dai titlul lui Ajax. Cluburile abuzează de criză în folosul intereselor proprii și scot în față problema sănătății publice", a declarat pentru jurnalul Algemeen Dagblad.

În Olanda, 16.627 de oameni au fost infectați cu coronavirus. Dintre aceștia, 250 s-au însănătoșit până acum, iar 1.651 de persoane au murit. S-au făcut 75.415 teste.

Metoda suedeză e un pericol, nu o salvare! Se înmulțesc cazurile de coronavirus în Stockholm

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează