CAMPIONATE  ·  TRANSFER

Louis van Gaal nu se opreşte! A vrut să-l aducă la Manchester United pe cel mai bun jucător al Olandei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Duminica, 13 Iulie 2014, 00:00

Noul antrenor al lui Manchester United, Louis van Gaal, a încercat să mai aducă un jucător de clasă mondială pe "Old Trafford".
Imediat după numirea ca antrenor al lui Manchester United, olandezul a încercat să-l aducă în echipa "diavolilor roşii" pe Arjen Robben, însă acesta l-a refuzat.

"Am o legătură specială cu Van Gaal. Este cel mai important antrenor din cariera mea. Să merg la United nu e o opţiune. Voi rămîne la Bayern Munchen", a spus Arjen Robben.

În vîrstă de 30 de ani, Robben a fost cel mai bun fotbalist al Olandei de la acest Campionat Mondial şi a intrat pe lista nominalizaţilor la titlul de cel mai bun jucător al competiţiei.

Fotbalistul olandez a jucat 3 sezoane în Premier League la Chelsea, de unde a plecat la Real Madrid.Cât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (1)

vallym  •  14 Iulie 2014, 01:39

Van Cal cel mai prost antrenor de la acest turneu final...sa pui astfel de jucatori sa joace ultradefensiv cu Argentina arata cat de invechit este...eu zic ca Olabda castiga cu Germania in seara asta cu un antrenor de top

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1